Jordan_J Публикувано Юли 30, 2005 Share Публикувано Юли 30, 2005 Всеки е чувал баналната реплика, че всеки може да свири на ел китара. Сега да видим какво можете с акустична Казват, че тогава се разбирало кой колко можел да свири - като мо бутнеш акустична китара в ръцете ... и му гледаш сиира :guitar: Аз вече подготвям едно видео, и тия дни като съм готов - ще го пусна Успех на всички можещи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morello Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 а за тези, които не разбират от с-нимачна техника, мое ли само аудио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 а който няма акустична? преди време се наложи да я продам и нямам сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Share Отговорено Юли 30, 2005 (Редактирано) КОЙ КАКВОТО ИМА - ВИДЕО, АУДИО ала бала !! .... Редактирано Юли 30, 2005 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 (Редактирано) пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее Редактирано Юли 30, 2005 от kitaratapesho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Share Отговорено Юли 30, 2005 пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее Ами ади покажи и твоята Нали си Пешо-КИТАРАТА Тук е за китаристи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 ааааааа слаб съм още, малка ми е пишката и не се бутам при батковците Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Share Отговорено Юли 30, 2005 ааааааа слаб съм още, малка ми е пишката и не се бутам при батковците Ай стига оф-топик Пускай ако ще пускаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 определено е по лесно да си добьр с електри4ката имам и класи4еска и електро-акусти4на. това за което говориш - 4е като ти сложат в рьцете акусти4на и се 4удиш какво да изкараш - ако школите ми с ноти са пред мен - мога да свиря и два 4аса - но ако трябва да карам по спомен - сигурно само няколко минути докато за електри4еската ноти ми не трябват явно има зна4ение кой ти е основния инструмент Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Armaggideon Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее И аз тва викам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Свиренето на акустична китара нищо не доказва просто защото е изоснови различно. Все едно да сравняваш свиренето на виола с контрабас например. щото видиш ли и двете са струнни и си приличат визуално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Съгласен съм с последното мнение- акустичните никога не са ме влечали и никога не съм свирил на такава. Това ме прави "ламер" така ли? Ами и Шумахер сигурно никога не е карал кола на Nascar. Това го прави калпав шофьор така ли? Трябва вече да си избиете от главите, че може да има каквато и да е прилика м/у електрическата и акустичната китара- техниката на свирене, звука, възможностите- всичко е различно. Единственото общо е строя, че и вече става все по-модерно(и практично) да се използват други настройки на ел. китара. Според мен(лично мнение), добрия китарист се оценява по ИДЕИТЕ а не по техниката- ако можеш да импровизираш свободно, без да ти "засича" мисълта, да познаваш инструмента и да знаеш възможностите му, техниката ще си дойде от самосебе си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Съгласен съм с последното мнение- акустичните никога не са ме влечали и никога не съм свирил на такава. Това ме прави "ламер" така ли? Ами и Шумахер сигурно никога не е карал кола на Nascar. Това го прави калпав шофьор така ли? Трябва вече да си избиете от главите, че може да има каквато и да е прилика м/у електрическата и акустичната китара- техниката на свирене, звука, възможностите- всичко е различно. Единственото общо е строя, че и вече става все по-модерно(и практично) да се използват други настройки на ел. китара. Според мен(лично мнение), добрия китарист се оценява по ИДЕИТЕ а не по техниката- ако можеш да импровизираш свободно, без да ти "засича" мисълта, да познаваш инструмента и да знаеш възможностите му, техниката ще си дойде от самосебе си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Share Отговорено Юли 30, 2005 Свиренето на акустична китара нищо не доказва ... Абе темата още не отворена и почнахте с извиненията - нищо не доказвало, тотално различно било, ала бала... Много приказвате, малко свирите! Да свириш на акустична китара е почти същото както и на ел., само дето си по бели гащи и няма кого да лъжеш с напомпени дисторшъни и делеи ... Не си търсете извинение, ами сядайте да свирите и пускайте нещо, пък да видим има ли, няма ли разлика и значение Пък ако на някой не му се получава, да не тръгва с ... ами то много различно, няма смисъл и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts