X_eNeMy Публикувано Юни 21, 2008 Share Публикувано Юни 21, 2008 Ху оу, имам няколко елементарни въпроса и искам да ги задам сега, защото колкото по-късно става толкова по-смешно ще става, че не знам. 1) Кои сайтове имат доставка до България ? (сайтове за музикални инструменти) 2) Каква е разликата между PayPal и ePay ? 3) ^ Мога ли да имам аккаунт и в 2те ? Може ли с ДЕБИТНА а не с кредитна карта ? Кой от къде поръчва и доволен ли е от услугите ? Благодаря ви предварително ! Набелязах си това лято да си купувам няколко неща на реална стойност 300-400-500 лева, но от българските магазини ще ми излязат 500-600-700 лева .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oziato Отговорено Юни 21, 2008 Share Отговорено Юни 21, 2008 инстумент не се поръчва по интернет !може да си поръчаш единствено инструмент ръчна изработка и то като знаеш какви са инстр. на този майстор.иначе трябва дасе пробва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X_eNeMy Отговорено Юни 21, 2008 Автор Share Отговорено Юни 21, 2008 В сайтовете за муз. инструменти обикновено не се продават САМО инструменти а и аксесоари и тн. Естествено, че няма да купувам китара онлайн. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2008 Share Отговорено Юни 21, 2008 1. Thomann.de. 2. Първото е щатска компания (собственост на еБей), втората е българска. 3. Можеш да имаш акаунти в двете. С Дебитна карта може в еПей, в ПейПал не, освен полукредитно-дебитния хибрид VISA Electron. Май... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts