Jump to content
Българският форум за музиканти

Трябва ли да правя нещо по Bridge-a


Gpick

Recommended Posts

Значи като за начало току що се регнах във форума и видях че тука решавате проблеми ....Взех си една YAMAHA RGX 121z , колко е YAMAHA само потния чичка дет я е сглобявал в някое мазе в казанлък знае :blush: ....Та като ударя малко по-силно по струните ( по точно 5 и 6- та ) и се чува как се удрят в прагчетата през усилвателя не се чува това , но все пак проблем ли се води това , нормално ли е така да правят струните като не е плъгната китарата и как се оправя. Трябва ли да правя нещо по долното мостче , защото съм виждал почти всички китари отдоло тия работи дето държат струните са на разместени в смисал така http://www.guitarpartscanada.com/images/Gotoh1099.jpg , a моите са си равни . Въртях там с шестограма да повдигна малко 5 и 6-та , но спрях викам да не счупя нещо .

 

Та на ремонт ли да я карам , уж чисто нова китара....Или сам мога да си го оправя тва със струните , макара че както споменах не се чува през усилвателя това бзззз .

Редактирано от Gpick
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та като ударя малко по-силно по струните ( по точно 5 и 6- та ) и се чува как се удрят в прагчетата през усилвателя не се чува това , но все пак проблем ли се води това
Не,нормално е.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.