ultramega Публикувано Юни 19, 2008 Публикувано Юни 19, 2008 Наредих това парче с подръчни програмки.Не е кой знае к'ово но става за джемче според мен. Каня всички желаещи да се включват . Знам че няма много фенове на такива неща тука, но все пак ако се включи някой ще е екстра Все още не съм направил моя вариянт. Нещо трудни ми идват такива хармонии. Funky-Fusion-Jazzy-Mood Цитирай
ultramega Отговорено Юни 27, 2008 Автор Отговорено Юни 27, 2008 Тъй като явно няма мераклии, за джемене на тоя трак, аз спретнах нещо колкото за да има движение Оказа се(както предполагах) че хич не ми се отдава. Разбирам защо няма желаещи, трудно е ...за такива като мен, но във форума има и майстори, които биха се справили с лекота Оставил съм няколкото разминавания без да ги презаписвам , защото ме домързя... Липсата на идеи ,не ми позволи да запиша върху целия трак . И ако все още някой иска да чуе ето : mood--jam Надявам се , все някой да се вдъхнови и да драсне нещо. Цитирай
johniebgood Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 По-добре късно ... klik , с поздрав от средиземно море ! Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 29, 2008 Автор Отговорено Октомври 29, 2008 Браво... Мен ме изкефи... Заслужаваше си чакането Доста добре си се включил. Явно средиземноморието действа добре за Вдъхновението . Радвам се поне, че не остана само с моето скромно включване... Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Ultramega екстра е парцалчето лятно настроение придава! Само да намеря време и ще се включа и аз Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 (Редактирано) ultramega, и аз намирам темата за много приятна, както и включването на johniebgood (дето даже си е много готино!) Маалко ми липсва "маята" в твоето джемене, ама ако се включат повечко хора, ще набереш сили за отскок. И това му е тръпката на форума. Кефи ме такава музика, ама в момента не съм на тая вълна. Но ще наминавам оттука. А като се понагрее още хавата, току виж ме споходила някоя идейка. Абе, духови инструменти включват ли се в тия джемове (може и аз да не съм открила темите, ама много ми липсват тия люде на някои места) ? Редактирано Октомври 30, 2008 от Angelina Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 (Редактирано) Гледам че няма много посетители тоя джемец и викам си да взема да го чуя,пък то излезе интересно парче и за разнообразие праснах едно ел.пианце на стария ми синтезатор,който не съм бутвал от години.Така с малко ефекти горе долу звучи интересно,даже ретро.За да не пропусна и китарите ударих едни уа-уа фънки китарки.Дано да донесе настроение!И на хвалебствия и критики също се радвам ай http://media.putfile.com/Heartman-Fusion Редактирано Ноември 17, 2008 от Heartman Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 18, 2008 Автор Отговорено Ноември 18, 2008 Супер Фънки китарката много ме изкефи, много ритмична... Пианцето не е зле ама, лично мен тая бленда ми напомни на електронна игра(подобно на марио брос) Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Супер Фънки китарката много ме изкефи, много ритмична... Пианцето не е зле ама, лично мен тая бленда ми напомни на електронна игра(подобно на марио брос) Аз за пианцето съм писал че е старо.Всъщност е Касио цтк200,абе доста стара свирка.Ама нищо това е търсен ефект да звучи така Цитирай
Recommended Posts