YtseJam Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 След концерта отзад при хафтобусите, до три през нощта. И аз бях там. Цитирай
TONY Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 Ричи Блекмор-"Не харесвам музиката на Айрън Мейдън но уважавам Стив Харис.....като футболист" ако е истина направо ми пада в очите - те и без това му биха дузпата от Пърпъл и сега свири с някаква бек вокалистка дето му пуска фъндък (АМА съм Гаден) ама някой рече ли нещо срещу Мейдън и го напразвам почти колкото мряза Кирчо(буквално) Маричков - дето пишеше по поръчение на ДимитровскИя Комсомол че Мейдън били пещерна грума 300 000 - РОК В РИО - ДрУГ НЕ мОЖЕ ДА СЕ ПОХВАлИ ДА Е ПрОДАл ТОлКОВА бИлЕТИ 1 Цитирай
Egon Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 Тони, демек качеството на даден художествен продукт се мери по продаваемостта, така ли? В такъв случай Бритни ще да е най-добрата певица откъмто 5-6 години насам. Цитирай
Sieger Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 Тони,демек качеството на даден художествен продукт се мери по продаваемостта, така ли? В такъв случай Бритни ще да е най-добрата певица откъмто 5-6 години насам. Хехе с тази нищожна разлика, че феновете на бритни (да с малко "б" ) са и фенове докато се появи нова русокоса, дългокрака псевдодевственичка!!! А тези 300 000 от Rock In Rio са доживотни! Ако бритни повреме на цялата си кариера (пожелавам й да е дълга та да й гледаме сеира) си спечели 300 000 отдадени, уважаващи музиката й фенове то аз лично ще се нагърбя да и взема така пазената девственост (тя е бременна де ама карай майтап да има) Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 Някой от Cannibal Corpse беше казал, че "Цензурата срещу групата се налага от родители, които се чудят с кого да оправдаят факта, че децата им са изоглавени" Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 ако е истина направо ми пада в очите - те и без това му биха дузпата от Пърпъл и сега свири с някаква бек вокалистка дето му пуска фъндък(АМА съм Гаден) ама някой рече ли нещо срещу Мейдън и го напразвам почти колкото мряза Кирчо(буквално) Маричков - дето пишеше по поръчение на ДимитровскИя Комсомол че Мейдън били пещерна грума 300 000 - РОК В РИО - ДрУГ НЕ мОЖЕ ДА СЕ ПОХВАлИ ДА Е ПрОДАл ТОлКОВА бИлЕТИ споко бре няма смисъл да го намразваш той си е здухан чешит...а тая реплика ме спуква от смях....пък иначе само информативно да знаеш че и дядо ти Ричо е събирал 300 000 през 1974....California Jam ... Цитирай
Anakon Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 Сетих се за едно изказване което не е от китарист, но става дума за достатъчно велик човек така че едва ли това би трябвало да е проблем Та значи Фреди Мъркюри в някво интервю някъде през 80-те - седнал на някакъв фотьойл (и естествено щом става дума за Фреди фотьойла от самосебе си натрапчиво почва да мяза на трон ), облечен в стилен костюм цялият бял, аристократично кръстосал крак върху едно коляно, стиснал чаша шампанско в едната ръка и казва на пича дето го интервюира нещо от сорта на "..Всъщност аз бих чукал всичко и всеки...независимо дали е жена или мъж..човек или животно....даже в момента бих чукал и теб - тук и сега...." Цитирай
chacho Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 (Редактирано) "I think I was at the bathroom at this point. I was singing the alternate lyrics - Safe in the ass that surrounds me ..." - John Petrucci Редактирано Юли 29, 2005 от chacho Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 (Редактирано) Бийтълс вече за ударили кьоравото, славата, демек, и мениджърът им, Брайън Епстайн - сексуално раздвоен и, виж фамилията, решава да напише книга. Съобщава го на групата, докато се возят в някакъв асансьор. "Бихме могли заедно да помислим за заглавие, какво бихте предложили?..." - ги пита той в деликатния си стил. Джон го поглежда втренчено и изхърква: "Как ти се струва "Обратният евреин", Епи...?" Години по-късно Джон се натрясква до козирката нейде в Ел Ей, отива до кенефа и залепва мокро парче тоалетна хартия на челото. Отива, залитайки до сервитьорката, която бройка цяла вечер, убеден в неотразимия си чар на мегазвезда, и я пита: "Знаеш ли кой съм аз, скъпа?" На което тя го поглежда, както Джон е погледнал Епстайн преди години, и му казва: "Да; гъз със залепнало парче тоалетна хартия". Редактирано Юли 29, 2005 от sa6tiat Цитирай
Sieger Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 (Редактирано) аз толкова глупости съм казвал че неа стигне мястото на форума...ма ше изчакам да стана малко по-известен и ше си ги постна Абе би било малко странно да си постваме глупостите но аз ще постна глупостите на един приятел, който УЖ се занимава с китари! Аз мажа разни ладове и арпежи при което този въпросния приятел: "Мммдаааам! Това беше възход и падение по грифа нали?" Та от тогава остана тоя лаф като ще се свири нещо бързо "Възход и падение" Друга не гова изцепка е: "Това се свири с разсейки!" Превод: "Това се свири с хамър он и пул оф!" Ще го накарам да се регне да ни весели! Редактирано Юли 29, 2005 от Sieger Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 аз толкова глупости съм казвал че неа стигне мястото на форума...ма ше изчакам да стана малко по-известен и ше си ги постна Абе би било малко странно да си постваме глупостите но аз ще постна глупостите на един приятел, който УЖ се занимава с китари! Аз мажа разни ладове и арпежи при което този въпросния приятел: "Мммдаааам! Това беше възход и падение по грифа нали?" Та от тогава остана тоя лаф като ще се свири нещо бързо "Възход и падение" Друга не гова изцепка е: "Това се свири с разсейки!" Превод: "Това се свири с хамър он и пул оф!" Ще го накарам да се регне да ни весели! Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Що ве, "възход и падение" не е никак лишено от логика, доста образно е според мен. Виж това за разсейките... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 аз толкова глупости съм казвал че неа стигне мястото на форума...ма ше изчакам да стана малко по-известен и ше си ги постна Абе би било малко странно да си постваме глупостите но аз ще постна глупостите на един приятел, който УЖ се занимава с китари! Аз мажа разни ладове и арпежи при което този въпросния приятел: "Мммдаааам! Това беше възход и падение по грифа нали?" Та от тогава остана тоя лаф като ще се свири нещо бързо "Възход и падение" Друга не гова изцепка е: "Това се свири с разсейки!" Превод: "Това се свири с хамър он и пул оф!" Ще го накарам да се регне да ни весели! Калото е култов просто Жалко, че си счупи китарата докато се опитваше да я преметне през рамо като тия от Maiden хахахахаха Цитирай
Crimson Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 аз толкова глупости съм казвал че неа стигне мястото на форума...ма ше изчакам да стана малко по-известен и ше си ги постна Абе би било малко странно да си постваме глупостите но аз ще постна глупостите на един приятел, който УЖ се занимава с китари! Аз мажа разни ладове и арпежи при което този въпросния приятел: "Мммдаааам! Това беше възход и падение по грифа нали?" Та от тогава остана тоя лаф като ще се свири нещо бързо "Възход и падение" Друга не гова изцепка е: "Това се свири с разсейки!" Превод: "Това се свири с хамър он и пул оф!" Ще го накарам да се регне да ни весели! Калото е култов просто Жалко, че си счупи китарата докато се опитваше да я преметне през рамо като тия от Maiden хахахахаха :wall: :wall: :wall: Jesus :wall: :wall: :wall: Цитирай
Armaggideon Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 аз толкова глупости съм казвал че неа стигне мястото на форума...ма ше изчакам да стана малко по-известен и ше си ги постна Абе би било малко странно да си постваме глупостите но аз ще постна глупостите на един приятел, който УЖ се занимава с китари! Аз мажа разни ладове и арпежи при което този въпросния приятел: "Мммдаааам! Това беше възход и падение по грифа нали?" Та от тогава остана тоя лаф като ще се свири нещо бързо "Възход и падение" Друга не гова изцепка е: "Това се свири с разсейки!" Превод: "Това се свири с хамър он и пул оф!" Ще го накарам да се регне да ни весели! Калото е култов просто Жалко, че си счупи китарата докато се опитваше да я преметне през рамо като тия от Maiden хахахахаха :wall: :wall: :wall: Jesus :wall: :wall: :wall: :blink: Цитирай
Recommended Posts