ivp Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Jimmy Page?I don't know anything about Jimmy Page. Да бе да... http://www.youtube.com/watch?v=0p3Ue3ncH3g...feature=related Abbath, тъкмо се готвех да пусна същия линк Не бил знаел, а... Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Темата е супер.Ето нещо сериозно и от мен: "Дет метълът е една наистина интилигентна форма на музиката" Patrik Mamelli , PESTILENCE "Не ни пука ,че киаристът на BLIND MELON ни плюе.IRON MAIDEN, YES, и QUEENSRYCHE ни обожават и това ни е напълно достатъчно" Jhon Petrucci, DREAM THEATER Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Кърт Кобейн:"It's better to be hated for what you are,then to be loved for what you're not"("По-добре е да бъдеш мразен за това,което си,а след това да бъдеш обичан за това,което не си")R.I.P KURT COBAIN!!! Цитирай
Telerig Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Кърт Кобейн:"It's better to be hated for what you are,then to be loved for what you're not"("По-добре е да бъдеш мразен за това,което си,а след това да бъдеш обичан за това,което не си")R.I.P KURT COBAIN!!! ....отколкото да бъдеш обичан за това което не си. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 "Дет метълът е една наистина интилигентна форма на музиката" 1 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Ясно, че подобно твърдение е майтапчийско, но във всеки майтап има замесена и истина. поздрав за почитащите Цитирай
fusion Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 (Редактирано) "Дет метълът е една наистина интилигентна форма на музиката" Patrik Mamelli , PESTILENCE ИнтИлигентна точно едва ли Btw, може ли да пуснеш и цитата на Петручи в английския му вариант? Не съм сигурен, че той би се изразил точно така, предполагам че е нещо в превода? Редактирано Юни 13, 2009 от fusion Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 не немога....цитатът е от списание ритъм отпреди мн години Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 "Дет метълът е една наистина интилигентна форма на музиката" нещо смешно ли си папкал на закуска??? Цитирай
sasoh Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Не знам какво е ял, но със сигурност е чел правописния Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 (Редактирано) ^^ не бре,аз съм хипарЪт във форумЪт и не го разбирам дет металЪт и ни сам интилигентен,а виден столичен простак,освен това не закусвам,особено в 1,35 ПМ. Информирайте се малко откъде е произлязла тази тъпа музика,не си изкарвайте агресията в малоумщини,а направете нещо за да живеете в по-добър свят със семействата си .. Редактирано Юни 13, 2009 от Hillbilly Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 ^ "и не го разбирам дет металЪт" като не го разбираш не коментирай че музиката е тъпа.. peace O_o Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Всеки има право на собствено мнение, но... подобни крайни изказвания не правят чест никому... тъпа музика Няма. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Е да,малко крайно беше,но се бях изнервил нещо ,сори и мир да има Цитирай
Recommended Posts