Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

290.00лв.

BC300-WS

4-STRING ELECTRIC BASS GUITAR

pickups: 1 x jb + 1 x pb – controls: 2 x volume + 1 x tone

body: solid alder wood – neck: hard maple / 867mm/ 34 1/8”

fingerboard: rosewood / 24 frets

bridge: “jb” classic

Или ако някой мисли , че за пари от този порядък има нещо по-добро...

Изглежда добре...ама...

БАС

Отговорено

На тази цена е по-добре да си намериш,втора употреба ето този бас!

Аз свирих две години с такъв и останах доста доволен от качеството му за тези пари (нов беше около 430 кинта),така,че ти препоръчвам да го чуеш!

Отговорено

Аз пък не ти препоръчвам горния. Стаг като цяло е ужасна марка, конкретно за този бас нямам лично впечатление, но съм свирил на стагове, които са ми оставили лошо впечатление. Не само басовете - всичко от-до им е долнопробно.

Отговорено

гледах го......имаш ли впечатления от него?

аз предпочитам малко по-широко разстояние към магарето..

Тоя дето питам явно е бил голямо дърво , защото са го спрели...обаче какъw сфьхею имаше...останаха ми очите ама не и пръстите...много тесен ми се струва...

не съм зорлия просто питах за мнение.

Отговорено

Еми лични впечатления нямам. Просто цената ми се стори приятна. Но, естествено, трябва да го пробваш първо. Може да се окаже че има разни недостатъци - примерно че не е балансиран добре, и главата пада надолу, докато е на колан, да не са му добре изрязани прагчетата по ръбовете на фингърборда и да ти нараняват пръстите... ей такива дреболийки.

Отговорено

"сфьхею" e ibanez ако пишеш на бдс и не се усетиш

Не искам да вземам скъп бас, понеже ще го ползвам за удоволствие (няма да е добра инвестиция )

искам да взема някой , който ми е удобен за да си свиря с кеф на него.

до сега най-приятен ми се е сторил един charvel. Не съм изръшкал хиляди ..ама не бих дал милиарди пари за хубави басове..та..най-важното изискване е да ми е удобен ...не скъп ..

Отговорено

Stagg не ги барай въобще! Един Squier е доста по-добър, а са горе-доле в същия ценови диапазон.

Отговорено

Ето и моя съвет! Басурендърче, отиди в магазина и хвани басовете, които ти допаднат и са ти по джоба. Който ти хареса, той да е! Ако се заслушваш във всичко казано, нищо няма да направиш и ще те е яд! Хората тук са с големи предубеждения за марките, да не говорим за евтините марки и затова бих ти казал да се довериш на това, дали на теб ти е удобен инструмента и дали звучи, както на теб ти се иска!

П.П. Пак ще повторя това, което съм казвал за този модел, защото това е именно предишния модел бас, който използвах. Тялото е много леко и грифа зависва надолу, което понякога изморява. Звукът е леко... как да кажа... постен. Все пак басчето е с пасивна електроника, която е далече от качествена, но за домашно свирене става. Заземяването е малко афиф направено, което се коригира с отвинтване на струнника и изшкурване на плътната боя, която пречи на жицата, изведена да заземява под него. Това ще намали голяма доза пукот. Иначе грифът е удобен като дебелина и като ширина. Става за свирене с пръсти перфектно!