cain Публикувано Юни 17, 2008 Share Публикувано Юни 17, 2008 Здравеите колеги даите някой бърз коментар как да оцветя(боядисам) едни колонки сега са кафяви ,вече едната е наполовина кафява понеже я дялкам, искам да станат черни.С какво ще ги направя най-бързо и евтино??? Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 17, 2008 Share Отговорено Юни 17, 2008 Ми купи си един спрей за автомобили и пръскай. Бързо и евтино... Иначе, първоначално ,както си питал, ми хрумна, с фулмастер да си ги оцветиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cain Отговорено Юни 17, 2008 Автор Share Отговорено Юни 17, 2008 ^межодруготи и на мен ми хрумна :Д 10х Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cain Отговорено Юни 17, 2008 Автор Share Отговорено Юни 17, 2008 Абе ако ще го пръскам има ли смисъл да ги шкуря ??че си е тегаво изпотих 2л бира и само за половин колона!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 17, 2008 Share Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) Важно е с виброшлайфче или на ръка да подготвиш(изгладиш добре) повърхностите преди това. На ръка става бавно, а и трябва да не натискаш, а да махаш боята равномерно - иначе повърхността става крива. Спрея върху дървото ще стане малко бозичка. Под спрея, може да сложиш акрилен спрей-грунд.(обикновено спрей със сива капачка, нещо от сорта на acryllic primer ще да пише). След това изглаждаш с водна шкурка(не мокриш много) около 500-600 всички микропорички от грунда, и накрая изчистваш от прахта, чакаш да изсъхне добре, и пръскаш със спрей-боята. Редактирано Юни 17, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cain Отговорено Юни 17, 2008 Автор Share Отговорено Юни 17, 2008 супер, мерси а да попитам каде се продават ъгълчета и горе доло колко струват? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 17, 2008 Share Отговорено Юни 17, 2008 Мяркал съм, но не мога да дам конкретна информация. Може би колегите ще са по-запознати. За грунда - DupliColor имат приятен грунд. Още нещо - не пипай с мазни или потни ръце докато шкуриш - вземи си някакви ръкавици. Действай леко и внимателно, и гледай да си осигуриш добра светлина. Колони са, след спрея полиране не трябва, стига всичко да е ок. Последно - гланц ли искаш или мат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cain Отговорено Юни 17, 2008 Автор Share Отговорено Юни 17, 2008 по скоро мат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 17, 2008 Share Отговорено Юни 17, 2008 Ъгълчетата варират от около 0.80лв - 2,5лв бройката в зависимост какви искаш - метални-пластмаса, малки или големи.. Намират се в електричарските магазини. Там може да намериш и други полезни работи като крачета, дръжки, мрежи, рефлектори, рупори, букси.. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юни 17, 2008 Share Отговорено Юни 17, 2008 ако ще стоят вкъщи и няма да се бутат е добре, но ако ще ги разкарваш насам-натам не ползвай от акрилните евтинджози, че се изтриват за отрицателно време и става много грозно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cain Отговорено Юни 18, 2008 Автор Share Отговорено Юни 18, 2008 Ъгълчетата варират от около 0.80лв - 2,5лв бройката в зависимост какви искаш - метални-пластмаса, малки или големи.. Намират се в електричарските магазини. Там може да намериш и други полезни работи като крачета, дръжки, мрежи, рефлектори, рупори, букси.. Успех! като например??магазините по Пиротска или ..? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cain Отговорено Юни 18, 2008 Автор Share Отговорено Юни 18, 2008 ако ще стоят вкъщи и няма да се бутат е добре, но ако ще ги разкарваш насам-натам не ползвай от акрилните евтинджози, че се изтриват за отрицателно време и става много грозно А не бе за вкъщи са си. още въпроси: имат си филтер но ми изглежда доста соц,има ли смисъл да го слагам?Въобще за какво ми е? имат и някакъв ключ 3-позиционен "-","0","+" и тои за кжо ми е ? знам попринцип 4е са нещо за високите ,но ако може някои да обясни по точно и по визможност по просто Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 18, 2008 Share Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Тогава не забравяй да вземеш спрей мат . Най-добре вземи нещо от сорта на DupliColor друг акрил и за боя. Онези спрейове Cosmos, според моя опит, не боядисват никак добре. Редактирано Юни 18, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 18, 2008 Share Отговорено Юни 18, 2008 И според моя също. Cosmos са си авто спрейове (въпреки, че на тях пише че ставали за метал, дъвро и още куп материали), предназначени като изчаткаш някъде колата, след това като наплескаш кита отгоре, да пръснеш и малко боя, за да не се набива на очи кръпката преди да можеш да пребоядисаш целия калник както си му е реда А и разпръсквачите им смучат. Хвърлят на големи парцали боята от уж прясно произведен и добре раздрусан спрей. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts