nemo_ Публикувано Юни 15, 2008 Публикувано Юни 15, 2008 Здравейте,надявам се да можете ми препоръчате добър учител по пиано във Варна. Благодаря ви предварително !!! Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 За Шумен мога да ти помогна ама за Варна ..... Цитирай
Китана Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 за Джамбазова или Маджарян ли става въпрос за Шумен? А относно за Варна можеш да се обърнеш към Музикалното училище- Добри Христов. Там ще намериш преподавател на необходимата висота. Аз лично там съм завършила и затова там те насочвам и теб. Всички прподавателки по пиано биха те обучили качествено. Освен това има школа към училището и някой дават частни уроци. Цитирай
Frontline Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 За Варна най-добрата учителка и учител като цяло във Варна е Катерина Цветкова. За повече информация Музикалното във Варна Цитирай
NikiSvetla Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 За Варна най-добрата учителка и учител като цяло във Варна е Катерина Цветкова.За повече информация Музикалното във Варна За Екатерина Цветкова мога да гарантирам - най-добрата. Но става дума за професионално обучение по пиано в сферата на класическата музка,за да е ясно и да няма разочаровани. Ако интересът ви е насочен към любителско изучаване на пиано и не сте свирили до сега,а сте вече на повече от 5 години,значи трябва друг подход и музикалното училище няма такива преподаватели,които биха се занимавали. Както и да е ,пианото е нещо страхотно. Ако имате инетерес чисто любителски за самочувствие и забавление, пишете ми на ЛС,мога да помогна. Успех!!! Цитирай
Recommended Posts