Katsko Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 мооляизрекламирай ме къв съм коректен търговеци дерзай с кардана Цитирай
Katsko Отговорено Март 29, 2006 Автор Отговорено Март 29, 2006 мили музиканти,пазете се имам приятното садистично удоволствие да ви съобщя че някои от вас занапред може да имат съмнителната чест да ги обеззвучавам в клуб О!Шипка за мен ще е удоволствие,за вас не знам...муахахахаха!!!! :twisted: Цитирай
the_man_who Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 мили музиканти,пазете се имам приятното садистично удоволствие да ви съобщя че някои от вас занапред може да имат съмнителната чест да ги обеззвучавам в клуб О!Шипка за мен ще е удоволствие,за вас не знам...муахахахаха!!!! :twisted: Здрасти Справи се чудесно по време на сефтето в шипката. Поздрави от the paperbax Цитирай
Katsko Отговорено Март 29, 2006 Автор Отговорено Март 29, 2006 мерси ,подобно..успехи на бандата и специално здрасти на сладката барабанистка дето толкова съсредоточено свиреше милата че почти се просълзихееех,аз ако толкова сериозно свирех... Цитирай
Katsko Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 след некратък и нелош, но все пак изнервящ престой там, вече не заемам поста озвучител във Фенс, тъй че няма смисъл да ме питат разни хора(музиканти-бел.ред. ) как стоят нещата там, щото има не малко такива, а аз вече не мога да им отговоря Цитирай
Katsko Отговорено Май 25, 2006 Автор Отговорено Май 25, 2006 то па голямата загуба ..ае стига и ти Цитирай
maringtr Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Бахти тъпото и са кой ще озвучава там? Цитирай
MDFk Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 То има кой да озвучава...но не толкова качествено и старателно...да не кажем хич. Цитирай
bigjav Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Старанието му - нема много кво да се каже, но за качеството си мисля, че не подлежи на никакво съмнение и коментар. Цитирай
Katsko Отговорено Юни 26, 2006 Автор Отговорено Юни 26, 2006 след като се оказа че съм некадърен, невнимателен и раздавам безплатни 58ци, вече нямам съмнителното удовоствие да обеззвучавам в О!Пишка пък и вече съм инвалид след репетитивен и нелекк токов удар в резултат от много бира, вода и хардкор на единица място Цитирай
bonzo Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Дръжте Крадеца!Аре честито.Добре дошъл при безработните барабанисти Сега се надявам да ти остава повечко време за свирене и да скъсаш гъза на някои хора П.П.Абе да не са откраднали оръфаната 58-ца от Шипка,защото ако е така си е ебати ебавката. :exclaim: Цитирай
Katsko Отговорено Юли 10, 2006 Автор Отговорено Юли 10, 2006 в събота ще посвирим с другарчетата от Saltriver в Маската, заповядайте мили приятели( и неприятели ) Цитирай
Recommended Posts