Black Bird Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 (Редактирано) важното е все да се спори! Кой както иска да си прави нека.. тва е Редактирано Юли 28, 2005 от Nalbantov Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 Мисля, че едно от най важните неща при тези настройки е на този който свири да му е удобно и да не бъздят струните. Има си разбира се някакви правила, които бидеха толкоз подробно описани, че чак ме е срам да пиша по темата. Цитирай
synchu Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 Е даже и да бражди малко пак не е проблем, стига да не се чува през усилвателя и да не дразни свирещия п.с. мен ме гони есктремизъм и потребявам 9-46 на Ре (т.е. тон надолу) на едната китарка Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 (Редактирано) Не меря като си настройвам китарата, просто гледам да ме кефи на височина и после си играя с тръст рода да не бражди. Но такива операции правя само като направя серизна промяна в струните примерно от 8-ци на 9-ки, иначе ужасно ме мързи пс. Наскоро ме обвиниха, че са ми много високо струните. Измерването показа 2.6 мм на 6-та струна. Доста е, но пък така съм свикнал, може би от пълдина. Редактирано Юли 28, 2005 от niki123bg Цитирай
redburner Отговорено Юли 28, 2005 Автор Отговорено Юли 28, 2005 разстоянието е към 0.5 може и малко повече да е... значи всичко е наред. Нямам buzz, но пък си помислих че грифа се е изкривил след инцидента айде мерси че ме светнахте Цитирай
npace Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 аз си сменям от 9 на 10 и няма никакви промени, поне аз не забелязвам като сложа и настроя една по-дебела струна би трябвало веднага да се види разликата с тънките Цитирай
Recommended Posts