Jump to content
Българският форум за музиканти

Пзаруване на инструменти от Amazon Usa


Recommended Posts

Някои знаеее ли, как стоят нещата ако реша да си взема една китара от амазона.

какви такси чарджове ще имам на границата в България като го внасят /// ?

И някои правил ли го е до сега ?

 

Благодаря

Редактирано от euphoriaburn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера си получих китарата от еBay. Мисля, че не би трябвало да има някаква разлика. Виж в темата Schecter guitars. Там сме писали за купуване от сайтове, мита и всички такси, които тр да платиш. Накратко: (цената на китарата + shipping) x 1.03 (мито) x 1.2 (ддс)= цялата стойност, която ще ти излезе. евентуално някай друг лев за документи, но не мисля че ще е повече от 20 30 лв. Успех! :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офф, всяка седмица един и същ въпрос...

1. Хора, четете хелповете на сайтовете - там пише какви плащания приемат и докъде шипват, както и за кои стоки се отнася. Тези неща не са написани там, за да генерират трафик на хоста им! Освен това винаги можете да им пратите мейл с подобни въпроси.

2. Тук във Форума има ПОНЕ 5 теми, в които подробно са описани тия неща с вноса от .ДЕ, .ЮК. САЩ и то в различните версии пращане по поща, с куриер, носене в МПС, в самолет и т.н. и т.н. ПОНЕ! Ползвайте търсачката и ще намерите всичко, което Ви интересува. Ако все пак има нещо - питайте там. Няма нужда от 45 теми еднакви за внос на китара! Писна ми от хора, които не уважават времето и нервите на другите и това, че се опитват да им помогнат!

 

П.П. От Амазон НЕ МОЖЕШ да си купиш китара (ако си в БГ) и това си го пише в хелпа. Щеше да ти отнеме 2 мин. да го прочетеш и да разбереш веднага. Все пак ако държиш да пробваш никой не те спира. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.