Cool_to_Hate Публикувано Юни 10, 2008 Публикувано Юни 10, 2008 http://mail.google.com/mail/#inbox/11a73446e238ec7e Да знаете че всичко споменато в тази песен е истина !!! Незнам какво друго да напиша освен че адски много ме е срам че съм ходил с това момиче... Искаше ми се да не е така. Цитирай
salt Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Ъ-ъ-ъм...Песничката ти за Крис е практически нечуваема, поради факта, че линка който си пуснал не се отваря.Пробвай в друг сайт или в putfile.com До колкото виждам си псунал линк от някаква папка в пощата си в гуугъл, който другите не могат да прочетат, защото най-вериятно е кодиран и може да се отвори единствено,когато ти се логнеш в ощата си.Пробвай в putfile.com Иска се само регистрация.Лесно е и удобно .Успех ! Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юни 11, 2008 Автор Отговорено Юни 11, 2008 Ми... Май има нещо такова и нямаше да забележа ако не ми беше казал. И мерси все пак. Ето го новия линк : http://media.putfile.com/Pesni4ka-za-Kriss Цитирай
Valserp Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Истински, чист, натурален ъндърграунд пънк Само че края е глупав, виж дали не можеш да го доразвиеш. Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 хаха, много трю пънк, развесели ме Цитирай
salt Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) No comment! Какъв е тоя текст бе?Кви са тези простотии.Ти малко култура нямаш ли? Редактирано Юни 12, 2008 от salt Цитирай
bratmito Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Да знаете че всичко споменато в тази песен е истина !!! Хахаха,ти да не си ходил с братовчеда То в диария.Кви са тея косми в г*за и л*йна. Много Хиподил в по-ламерски вариант. Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 No comment! Какъв е тоя текст бе?Кви са тези простотии.Ти малко култура нямаш ли? И се намерил някой който да ме поучава... Ти работа за вършене нямаш ли си бре човече ?! Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 Да знаете че всичко споменато в тази песен е истина !!! Хахаха,ти да не си ходил с братовчеда То в диария.Кви са тея косми в г*за и л*йна. Много Хиподил в по-ламерски вариант. Ако ти харесва песничката, то аз се радвам че е така... ...Въпреки че не слушам Хиподил... Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 Истински, чист, натурален ъндърграунд пънк Само че края е глупав, виж дали не можеш да го доразвиеш. Сигурно имаш в предвид доста продължителния тон на китарата... Знам че не е приятно, но не мога да направя идеална песен за момиче което...незнам как да се изразя. Това не значи че нямам възможност, не искам да ме разбирате погрешно. Все нещо трябва да куца в тази песен... Ами слушали ли сте Аборт ? Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 яко пънк баце, подсети ме за 1 друга песен дето 1 приятел ми свири 1 път - казваше се пича киселина мисля Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) Ами слушали ли сте Аборт ?Слушали сме и пънкари, които все пак се опитват да свирят. Незнам какво друго да напиша освен че адски много ме е срам че съмходил с това момиче... Не мога да разбера, що ревеш тогава! Според текста, най-вероятно се е шибала с всички освен с автора. Ма така е с младите е.ачи... Редактирано Юни 24, 2008 от RockoBG Цитирай
Recommended Posts