Jump to content
Българският форум за музиканти

Китарен кабинет 4х12


Recommended Posts

Найстина изработката му е много на ниво, но не мисля, че е кой знае каква далавера,понеже както вече някой спомена - времето и труда не са включени. Е магазините кабинет Fender FM 412 струва 505 лв. А в него е включена пвчалбата на прекупвача, печалбата на продавача, разходите по транспорта и в крайна сметка излиза, че на вносителите има излиза под 400 лв. за брой, а ако вземат крупно количество - още по ниска. Все пак, ако това се прави с кеф - то кефа цена няма, така че още веднъж едно голямо ЕВАЛА за творението - на мен ми харесва външния му вид, както казах е на ниво "купешко" ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно е станало!Надявам се човека да не идва съвсем скоро да си го взема, че тая седмица няма да идвам до варна, а ми се иска да го видя :P

Иначе изработката е перфектна!Въпреки че снимките не позволяват да се види, то съм сигурен че е обърнато внимание дори и на дребните детайли.Виждал съм и друг кабинет, правен от олдмен и беше чудесен.Но така става когато човек вложи сърце и душа в нещата които прави!Единствено мога да те поздравя и да се поклоня :ok:

 

А иначе относно другите коментари: напълно подкрепям мненията на Парни Валяк.

А за фендер кабинетите... да ама аз бих предпочел винаги DIY или майстор, поради възможността за създаване на уникати с уникален звук.Отначало може да не стане, но на принципа грешка-поправка, се стига до много готин резултат след време(вече колко е това време зависи от индивидуалността на човека).Готино е да се постига индивидуалност на звука.

 

Кабинета е супер готин!Евала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Oldman. Кабинета е направо удивителен. Прочетох темата и всички мнения към нея. Чак ми се прииска и аз да се опитам да направя един кабинет. Един път само съм правил чифт колони с Eminence говорители преди 3-4 години и помня, че ми отнеха доста време, работа и пари. Прав е колегата дето каза, че излиза по скъпо от фирмен кабинет и то без да си пресметнал и труда си, но все пак друго е да се захванеш да го направиш както на теб ти харесва. Поне за мен когато правих телата на моите колони си беше цяло изживяване и голяма тръпка. Помагаше ми и брат ми и си спомням как една вечер към 23:00 ч. лятото след около 20 дена упорита работа ги тествахме и събудихме половината квартал. Беше направо удивително, направо да не повярваш, че са готови. Иска ми се пак да го изживея. Цялата работа около телата и тръпката по изпипването. Ако имам време лятото, а и малко пари със сигурност ще започна някакъв проект.

Мисля, че и при Oldman е било так. Та по мое мнение човека си е не само за похвала.

Мога да предложа всеки, който е направил нещо или е намерил материали в интернет свързани с темата да го покаже тук. Предполагам, че не само за мен, а и за всички други колеги, ще е интересно да разгледат предложенията.

Към Oldman имам само една 'забележка'. Повече снимки от процеса на работата. Да можем и ние да видим как се работи и въобще да се насладим на сръчността на майстора.

Заслужаваш повече от отличен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо,искам да благодаря на всички,които писаха тук и да им благодаря за рецензиите.Нямам нищо против да се пише тук по темата ,даже много ще се радвам,по-сръчните от вас да обменят информация и да творят. Усещането - да свириш със собствено-ръчно направен инструмент е невероятно/още повече ако е добре направен/------ относно кабинета - наистина не съм си калкулирал труда,но идеята не беше с комерсиална цел ------ 20 дни - по 4-5 часа дневно.Важното е работата да ти доставя удоволствие,да работиш спокойно и с мозък/защото има последователност на операциите и ако не ги спазваш - не се получава,или става кофти/---- Преди месец гледах клипчето на Marshall,което колегата спомена по-горе,а малко след това ми попадна инфо - направо от извора/от технологично-конструкторския отдел на фирмата/ - амбицирах се,започнах го и го направих/звука няма да го коментирам - трябва да се чуе на място ,няма да откажа на никой ,заповядайте,докато е тук още кабинета - а после - в Сф. - при Martyr /---- Сега преследвам други цели и гледам повече да свиря,но няма да откажа на никой,и ще помагам с каквото мога. Благодаря Ви още веднъж и ДЕЙСТВАЙТЕ --- успех - :recourse::rulez:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Кабинета пристигна при новия му собственик :hooray: Благодаря ти OLDMAN, супер яка изработка и звук!!!

Редактирано от Martyr
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.