KingdomX Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Найстина изработката му е много на ниво, но не мисля, че е кой знае каква далавера,понеже както вече някой спомена - времето и труда не са включени. Е магазините кабинет Fender FM 412 струва 505 лв. А в него е включена пвчалбата на прекупвача, печалбата на продавача, разходите по транспорта и в крайна сметка излиза, че на вносителите има излиза под 400 лв. за брой, а ако вземат крупно количество - още по ниска. Все пак, ако това се прави с кеф - то кефа цена няма, така че още веднъж едно голямо ЕВАЛА за творението - на мен ми харесва външния му вид, както казах е на ниво "купешко" Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Чудесно е станало!Надявам се човека да не идва съвсем скоро да си го взема, че тая седмица няма да идвам до варна, а ми се иска да го видя Иначе изработката е перфектна!Въпреки че снимките не позволяват да се види, то съм сигурен че е обърнато внимание дори и на дребните детайли.Виждал съм и друг кабинет, правен от олдмен и беше чудесен.Но така става когато човек вложи сърце и душа в нещата които прави!Единствено мога да те поздравя и да се поклоня А иначе относно другите коментари: напълно подкрепям мненията на Парни Валяк. А за фендер кабинетите... да ама аз бих предпочел винаги DIY или майстор, поради възможността за създаване на уникати с уникален звук.Отначало може да не стане, но на принципа грешка-поправка, се стига до много готин резултат след време(вече колко е това време зависи от индивидуалността на човека).Готино е да се постига индивидуалност на звука. Кабинета е супер готин!Евала! Цитирай
Angel Nikolov Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Браво на Oldman. Кабинета е направо удивителен. Прочетох темата и всички мнения към нея. Чак ми се прииска и аз да се опитам да направя един кабинет. Един път само съм правил чифт колони с Eminence говорители преди 3-4 години и помня, че ми отнеха доста време, работа и пари. Прав е колегата дето каза, че излиза по скъпо от фирмен кабинет и то без да си пресметнал и труда си, но все пак друго е да се захванеш да го направиш както на теб ти харесва. Поне за мен когато правих телата на моите колони си беше цяло изживяване и голяма тръпка. Помагаше ми и брат ми и си спомням как една вечер към 23:00 ч. лятото след около 20 дена упорита работа ги тествахме и събудихме половината квартал. Беше направо удивително, направо да не повярваш, че са готови. Иска ми се пак да го изживея. Цялата работа около телата и тръпката по изпипването. Ако имам време лятото, а и малко пари със сигурност ще започна някакъв проект. Мисля, че и при Oldman е било так. Та по мое мнение човека си е не само за похвала. Мога да предложа всеки, който е направил нещо или е намерил материали в интернет свързани с темата да го покаже тук. Предполагам, че не само за мен, а и за всички други колеги, ще е интересно да разгледат предложенията. Към Oldman имам само една 'забележка'. Повече снимки от процеса на работата. Да можем и ние да видим как се работи и въобще да се насладим на сръчността на майстора. Заслужаваш повече от отличен. Цитирай
oldman Отговорено Юни 14, 2008 Автор Отговорено Юни 14, 2008 Първо,искам да благодаря на всички,които писаха тук и да им благодаря за рецензиите.Нямам нищо против да се пише тук по темата ,даже много ще се радвам,по-сръчните от вас да обменят информация и да творят. Усещането - да свириш със собствено-ръчно направен инструмент е невероятно/още повече ако е добре направен/------ относно кабинета - наистина не съм си калкулирал труда,но идеята не беше с комерсиална цел ------ 20 дни - по 4-5 часа дневно.Важното е работата да ти доставя удоволствие,да работиш спокойно и с мозък/защото има последователност на операциите и ако не ги спазваш - не се получава,или става кофти/---- Преди месец гледах клипчето на Marshall,което колегата спомена по-горе,а малко след това ми попадна инфо - направо от извора/от технологично-конструкторския отдел на фирмата/ - амбицирах се,започнах го и го направих/звука няма да го коментирам - трябва да се чуе на място ,няма да откажа на никой ,заповядайте,докато е тук още кабинета - а после - в Сф. - при Martyr /---- Сега преследвам други цели и гледам повече да свиря,но няма да откажа на никой,и ще помагам с каквото мога. Благодаря Ви още веднъж и ДЕЙСТВАЙТЕ --- успех - Цитирай
Martyr Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 (Редактирано) Кабинета пристигна при новия му собственик Благодаря ти OLDMAN, супер яка изработка и звук!!! Редактирано Юни 26, 2008 от Martyr Цитирай
Recommended Posts