TerminalFrost Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Хайде на лично, а? Темата не е за спорове. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Е как бе nevermor ?Първият албум на Malmsteen е със Steller - 81 година.После следват уникалните му записи със Alkatrzz 83 където всъщност истински пробива.84та е първият му самостоятелен албум xxxx.88 излиза Odiseya след което се поизчерпва,поне за мен.Perpetual Burn на Бейкър е 88 година.А на Фридман 90. Ми аз Winnie Moore съвсем бях забравил,кво да ти кажа - не ми допада като стил на свирене - техничене,много додър,но някак си свири равномерно,без емоция и дървено(механично)Един вид - вижте как съм научил тези хватки. Не знам дали си слушал Judas Priest ама Painkiller направо се излагат като жици - демек вижте ни и ние свирим модерно.Да ама не Цитирай
ivp Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) Момчета, този спор е подхващан n-брой пъти, насам натам из форума, и файда от него - нема! Не е продуктивен. Всеки си има предпочитания. Затова - слушайте, свирете и на душата да е широко Редактирано Септември 12, 2007 от ivp Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Ми не е спор - монолог.Лошо няма - разказвам историята на китарата.Полезно е за младите. Ако имате още въпроси - питайте Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 ^^ Че някой има ли въпроси изобщо? Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Тъй, да пооправим малко годините и всичко е 6 Първият самостоятелен на Марти - 88 Dragon's kiss Perpetual Burn - 87 Марти Фридмън - роден 62-а, Ингуи - 63-та. Имайки предвид копанията на Марти още от средата и края на седемдесетте и хавайските, източни и какви ли не други влияния ми се струва абсурдно неговото повлияване от шведчето. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Ми виждаш ли - Фридман е почнал наравно с Малмстийн и стигна със зор до Мегадет,и нищо - знаят го само манияците.Малмстийн го знае цяла Европа и Япония.В Щатите малко,да не кажа никак. Дори вземи за пример проекта 3G - SteveVai е поканил Малмстийн а не Фридман. Тънка е разликата между Китариста легенда и просто страшният китарист - просто една гениалност Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Абе пичове,и двамата свирят и няма значение кой е по добър,поне в тази тема.Ако искате да продължите спора си направете тема за това. п.п.Тука младите знаят и за единия и за другия и не мисля че имат нужда от уроци(особенно такива с назидателен тон) Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Кольо, това че и двамата свирят е ясно на всички. Въпросът беше, че колегата Малмстийн /форумния имам предвид/ широко лансира идеята за единният първоизточник - именно Ингуи. Няма как да се съглася с това. Другото, което на мен например, като фен на Мегадет ми звучи абсурдно е че това е "група за маняци" и т.н. Кофти прозвуча. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) Кольо, това че и двамата свирят е ясно на всички. Въпросът беше, че колегата Малмстийн /форумния имам предвид/ широко лансира идеята за единният първоизточник - именно Ингуи. Няма как да се съглася с това. Другото, което на мен например, като фен на Мегадет ми звучи абсурдно е че това е "група за маняци" и т.н. Кофти прозвуча. А..не за Мегадет става въпрос,въпреки че и те на са бог знае колко популярни в смисъл РолингСтоунс. Фридман го знаят само манияците,както и Импелитъри и Тафола и камара други.Има ли тук ЛС да си пишем ако на някой му пречи? Охоо..евала kolio_k Супер говоря за myspase Редактирано Септември 12, 2007 от Malmsteen Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 По добре минете на ЛС,за да не отваряте работа на модераторите.А иначе по въпроса със спора тук всички знаем че и двама горепосочени са големи и никой не го отрича п.п.Благодая много Малмстиин Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 По добре минете на ЛС,за да не отваряте работа на модераторите.А иначе по въпроса със спора тук всички знаем че и двама горепосочени са големи и никой не го отрича п.п.Благодая много Малмстиин Хи,хи как звучи добре само..Малмстийн И аз благодаря:) Цитирай
Edguy Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Абе пичове пропускате темата : "Любими китаристи" а не "Най-добрия китарист". Най-добър е този китарист, който обичате да слушате, нали? Мисля, че им мина времето на ненормалните бързаци, вече има и 14год. жълтурчета, дето Полета на бръмбара си го праскат за закуска... Мисля, че в този форум са хора наясно с музиката и затова видях изброени май всички велики. Нали сме наясно, че бърз не винаги означава велик? А май не видях един от най-великите бавен, ама Бог - David Gilmour? Да добавя и един от най-любимите ми Kee Marcello !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Мда за Гилмор съм страшно съгласен - Гений,ама просто едва ли някой вече го знаеИначе всичките тия изброени по горе бързаци могат невероятно да свирят и бавно.Могат ВСИЧКО Цитирай
Recommended Posts