KingdomX Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Luca Turilli да да да Лука е изрод наи после сродна душа :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultrazone Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Извинявам се предварително ако съм сбъркал , ама никъде не виждам Al Di Meola !!! Много, ама много класи нагоре !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 - И мен не сте ме писали никъде. Край, повече няма да издавам албуми в България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Ihsahn (Emperor) - тоя като китарист е луд, като клавирист е луд, абе с няколко думи пича има нужда от спешна психиатрична помощ. Един от най-невероятните творци и музиканти (за мен поне) в съвременната тежка музика. Kurt Ballou (Converge) - залагам 5 лева, че никой не е чувал за Converge и 20 лв., че никой не е чувал за чичо Кърт. За мене тоя изруд е голямо вдъхновение. Умее да изкарва нечовешки звук, а като композиции е бог. Converge са една от най-добрите (според мен де) нови метълкор банди. Няма такова съчетание на емоция, тексотве и тежест на звука. В един сайт ги бяха описали така: "crazy? sick? brilliant? just Converge" Dimebag Darrel R.I.P (Pantera) - едва ли има китарист, дето слуша тежка музика, който да не е минал под гумите на Дайм. Един от най-най-най-влиятелните китаристи в историята на метъла. Лека му пръст. Kerry King & Jeff Hanneman (Slayer) - тия двама идиоти съчетават нечовешка агресия с бързина и техника. Резултът е пълна лудница. Велики са тия чичовци. Max Cavalera & Andreas Kisser (Sepultura) - горното важи и за тях. Класика в жанра. James Hetfield (Metallica) - гусин Хетфилд е причината да тръгна да се мъча да вадя звук от талпата. Много се изписа по форума за него. Моето мнение е, че като музикант не е кой знае какво, но е един от най-големите творци в историята на рока и метъла. 3/4 от съвременната метъл сцена е повлияна от Металика. Общо взето това са ми любимите китаристи и най-големите влияния за мен като музикант. Сигуно има хора, дето не са съгласни с доста от това, дето пише горе, но това е моето мнение. Никой не задължавам да е съгласен с мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Февруари 10, 2006 Share Отговорено Февруари 10, 2006 Luca Turilli Ш'са сетиш! Много приятни солачки има...единственото хубаво нещо в Rhapsody e точно той. :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blackie Отговорено Февруари 10, 2006 Share Отговорено Февруари 10, 2006 1. естествено moi ( Blackie Lawless ) като басист и китарист 2. Janick Gers 3. Ross The Boss 4. Mick Mars 5. Warren Demartini Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Февруари 10, 2006 Share Отговорено Февруари 10, 2006 Luca Turilli Ш'са сетиш! Много приятни солачки има...единственото хубаво нещо в Rhapsody e точно той. :guitar: А Алекс Стратополи къде го забравяш....тои и Лука са Rhapsody или поне те мислят парчетата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mecho Отговорено Февруари 11, 2006 Share Отговорено Февруари 11, 2006 Eric Johnson... изключителен китарист... свири К Р А С И В О Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Февруари 11, 2006 Share Отговорено Февруари 11, 2006 Scott Ian-Anthrax Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Февруари 11, 2006 Share Отговорено Февруари 11, 2006 Scott Ian-Anthrax ти па кво разбираш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Февруари 12, 2006 Share Отговорено Февруари 12, 2006 ами разбирам.и то много за разлика от теб .както си рзбирам от инструмента на които свиря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Share Отговорено Февруари 12, 2006 ами разбирам.и то много за разлика от теб .както си рзбирам от инструмента на които свиря стига ве не мои да бъде и земи са сети малкода се обадиш да се керизим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wintermoon Отговорено Февруари 18, 2006 Share Отговорено Февруари 18, 2006 Chuck Schuldiner е идола ми.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Февруари 18, 2006 Share Отговорено Февруари 18, 2006 Chuck Schuldiner Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zmeq Отговорено Февруари 18, 2006 Share Отговорено Февруари 18, 2006 Richie Blackmore :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts