ELVIS Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Slash е Бог.... Buckethead също е Бог.... двамата обаче наистина са несравними, просто защото свират напълно различни неща ПП: Бъкетхед според мен е най-разнообразно звучащия и оригинален "китарен спортист" ае rock'n'roll Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Carpe_diem Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Абе, некой да е чувал за John Petrucci??????????Е, не е най-великия, ама мен най-много ме кефи... ами ако попрочетеш 1-2 страници назад в темата ще видиш, че за доста хора тук именно той е най-великият :read: Епа, мързеше ме да чета 10 страници и стигнах май до 3-та или 4-та Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobolin Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Slash е Бог.... ПП: Бъкетхед според мен е най-разнообразно звучащия и оригинален "китарен спортист" Ех ... Всеки има право на мнение в края на крайщата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Да ги беше чул първо. Не ми е до него ся,хаха. няма да чуеш нещо Нечувано , повярвай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Нямам любими китаристи. Нито един не познавам. Ами запознай се бе човек, нали затова е таз тема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Септември 20, 2005 Автор Share Отговорено Септември 20, 2005 Още малоко за mm.gen Наистина, преживял е доста сривове, но толкова ми липсва, че съм почти в депресия. . . на хората, правещи този сайт, трябва да им се даде отличие за образование и просвещаване на бг меломаните. Без майтап. Аз такъв сайт друг не знам. Pantommind са страхотна група, но доста ме издразниха с отказа си от българското, с подмяната на имената си в стил Тони Айвън и пр, с това, че в България албумът го няма, а ако го намериш, струва 25 кинта,в се едно са нам кой си. Виж sjk например, момчетата си издадоха албума и струва дори не 12, а 10 лева и се продава не лошо. Евала за това. А в mm.gen има къде-къде по-ненамираеми неща, примерно групата от Сърбия Alogia, къде ще ги намериш тях. Изобщо...много ми липсва, ако можех, бих помогнал за възстановяването му, ма те момчетата от сайта сдами си знаят и ще се оправят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Виж sjk например, момчетата си издадоха албума и струва дори не 12, а 10 лева и се продава не лошо. Евала за това. Благодаря за хубавите думи,дано не си единствения,който мисли така!Но албума струва даже 9 лева,просто има някои търговци,които спекулират с цената,което е изключително грозно.Засега,обаче нашите издатели не могат да се преборят с това напълно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Септември 20, 2005 Автор Share Отговорено Септември 20, 2005 Съвсем нормално е...когато издавах книгата си, се борех с издателката да не струва повече от 5 лв. Казах й дори да вземе от хонорара ми, ако е толкова паричен въпросът, което тя, слава Богу, не направи и остави цената 5лв. Така де, дебщтен автор, сега да не се правим на Умберто Еко. Дай Боже книгите ми и за 30 лв да се купуват някога...ма дотогава - ехееее.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nightcrawler Отговорено Септември 21, 2005 Share Отговорено Септември 21, 2005 Да,наистина Buckethead и Slash са много различни. Но все пак нали Buckethead отиде в Гънс на мястото на Slash. Макар това да не е точно неговата музика той успя да подобри доста от техните неща. Това важи особено за Nightrain. Иначе съм слущал 6-7 албума на Buckethead и нито един не ме е разочаровал. Тъй че сега чакам с нетърпение Enter The Chicken , който излиза на 25 октомври! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DanelectroDC Отговорено Септември 21, 2005 Share Отговорено Септември 21, 2005 Jack White от The White Stripes ми е много любим. отличава се радикално от цялата тълпа съвременни "виртуози" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Септември 21, 2005 Share Отговорено Септември 21, 2005 Аз пък тия White Stripes ич не мога да ги трая... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Септември 21, 2005 Share Отговорено Септември 21, 2005 ми и аз кат им видя "барабаниста",правя ей така :wall: :wall: :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Септември 21, 2005 Share Отговорено Септември 21, 2005 (Редактирано) Jack White от The White Stripes ми е много любим.отличава се радикално от цялата тълпа съвременни "виртуози" Jack White kicks asss !! :guitar: One of my personal favorites Редактирано Септември 21, 2005 от Angry Samoan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DanelectroDC Отговорено Септември 22, 2005 Share Отговорено Септември 22, 2005 The White Stripes са според мен в момента една от малкот групи, които се отличават от масата. Джак Уайт е супер експресивен китарист. Тва че свири на стар Еърплеин през евтин Силвъртон усилвател без почти никакви ефекти и записва на система с осем трака със сигурност няма да се хареса на протуулс феновете. обаче свиренето му е определено много свежо. а иначе барабанистката е решаваща за якия саунд на групата. як тътен в стил минималистичен Бонъм. Друг мноо як китарист е Nigel Tufnel от Spinal Tap. Особено солото му с две китари и цигулка вместо лък няма аналог в рок историята! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Септември 24, 2005 Share Отговорено Септември 24, 2005 The White Stripes са според мен в момента една от малкот групи, които се отличават от масата. Джак Уайт е супер експресивен китарист. Тва че свири на стар Еърплеин през евтин Силвъртон усилвател без почти никакви ефекти и записва на система с осем трака със сигурност няма да се хареса на протуулс феновете. обаче свиренето му е определено много свежо.а иначе барабанистката е решаваща за якия саунд на групата. як тътен в стил минималистичен Бонъм. съгласна съм наистина се отличават с доста неща от другите групи,и може би точно затова повечето хора не ги харесват,заради ексцентричния им или по-скоро екстравагантен стил на музика......ама всеки да си слуша каквото иска все пак...... на мен лично ми допадат(обоважавам Ball and Biscuit :guitar: ,разбиващо парче),обаче предните албуми са сякаш доста по-добри от последния им :think: ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts