TerminalFrost Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Хайде на лично, а? Темата не е за спорове. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Е как бе nevermor ?Първият албум на Malmsteen е със Steller - 81 година.После следват уникалните му записи със Alkatrzz 83 където всъщност истински пробива.84та е първият му самостоятелен албум xxxx.88 излиза Odiseya след което се поизчерпва,поне за мен.Perpetual Burn на Бейкър е 88 година.А на Фридман 90. Ми аз Winnie Moore съвсем бях забравил,кво да ти кажа - не ми допада като стил на свирене - техничене,много додър,но някак си свири равномерно,без емоция и дървено(механично)Един вид - вижте как съм научил тези хватки. Не знам дали си слушал Judas Priest ама Painkiller направо се излагат като жици - демек вижте ни и ние свирим модерно.Да ама не Цитирай
ivp Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) Момчета, този спор е подхващан n-брой пъти, насам натам из форума, и файда от него - нема! Не е продуктивен. Всеки си има предпочитания. Затова - слушайте, свирете и на душата да е широко Редактирано Септември 12, 2007 от ivp Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Ми не е спор - монолог.Лошо няма - разказвам историята на китарата.Полезно е за младите. Ако имате още въпроси - питайте Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 ^^ Че някой има ли въпроси изобщо? Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Тъй, да пооправим малко годините и всичко е 6 Първият самостоятелен на Марти - 88 Dragon's kiss Perpetual Burn - 87 Марти Фридмън - роден 62-а, Ингуи - 63-та. Имайки предвид копанията на Марти още от средата и края на седемдесетте и хавайските, източни и какви ли не други влияния ми се струва абсурдно неговото повлияване от шведчето. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Ми виждаш ли - Фридман е почнал наравно с Малмстийн и стигна със зор до Мегадет,и нищо - знаят го само манияците.Малмстийн го знае цяла Европа и Япония.В Щатите малко,да не кажа никак. Дори вземи за пример проекта 3G - SteveVai е поканил Малмстийн а не Фридман. Тънка е разликата между Китариста легенда и просто страшният китарист - просто една гениалност Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Абе пичове,и двамата свирят и няма значение кой е по добър,поне в тази тема.Ако искате да продължите спора си направете тема за това. п.п.Тука младите знаят и за единия и за другия и не мисля че имат нужда от уроци(особенно такива с назидателен тон) Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Кольо, това че и двамата свирят е ясно на всички. Въпросът беше, че колегата Малмстийн /форумния имам предвид/ широко лансира идеята за единният първоизточник - именно Ингуи. Няма как да се съглася с това. Другото, което на мен например, като фен на Мегадет ми звучи абсурдно е че това е "група за маняци" и т.н. Кофти прозвуча. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) Nevermore написа: Кольо, това че и двамата свирят е ясно на всички. Въпросът беше, че колегата Малмстийн /форумния имам предвид/ широко лансира идеята за единният първоизточник - именно Ингуи. Няма как да се съглася с това. Другото, което на мен например, като фен на Мегадет ми звучи абсурдно е че това е "група за маняци" и т.н. Кофти прозвуча. А..не за Мегадет става въпрос,въпреки че и те на са бог знае колко популярни в смисъл РолингСтоунс. Фридман го знаят само манияците,както и Импелитъри и Тафола и камара други.Има ли тук ЛС да си пишем ако на някой му пречи? Охоо..евала kolio_k Супер говоря за myspase Редактирано Септември 12, 2007 от Malmsteen Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 По добре минете на ЛС,за да не отваряте работа на модераторите.А иначе по въпроса със спора тук всички знаем че и двама горепосочени са големи и никой не го отрича п.п.Благодая много Малмстиин Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 kolio_k написа: По добре минете на ЛС,за да не отваряте работа на модераторите.А иначе по въпроса със спора тук всички знаем че и двама горепосочени са големи и никой не го отрича п.п.Благодая много Малмстиин Хи,хи как звучи добре само..Малмстийн И аз благодаря:) Цитирай
Edguy Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Абе пичове пропускате темата : "Любими китаристи" а не "Най-добрия китарист". Най-добър е този китарист, който обичате да слушате, нали? Мисля, че им мина времето на ненормалните бързаци, вече има и 14год. жълтурчета, дето Полета на бръмбара си го праскат за закуска... Мисля, че в този форум са хора наясно с музиката и затова видях изброени май всички велики. Нали сме наясно, че бърз не винаги означава велик? А май не видях един от най-великите бавен, ама Бог - David Gilmour? Да добавя и един от най-любимите ми Kee Marcello !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Мда за Гилмор съм страшно съгласен - Гений,ама просто едва ли някой вече го знаеИначе всичките тия изброени по горе бързаци могат невероятно да свирят и бавно.Могат ВСИЧКО Цитирай
Recommended Posts