Jump to content
Българският форум за музиканти

Пролем с Real Guitar


salt

Recommended Posts

Изтеглих около 3 версии на програмата и не работят в смисъл че като си свиря някой акорд да кажем D на първа октава със синтезатора и задържа тона и натисна ре с октава над или под него, програмата забива и започва да бучи -издава бръмчащ звук.Не мога да не натискам тоновете в октава, защото всъщност така софтуера разбира дали искам да симулирам свирене надолу с перцето или нагоре.Някой ако е работил да помогне, моля.Или да даде линк с работеща версия(да пише лично съобщение).Чудя се дали някой е подкарвал програмата или проблема е само при мен?

Благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека позная, използваш симулация на 12 струнна китара, нали ? При мен 12-струнната също бучи гадно понякога при смяна на акорд. Пробвай другите симулации, може там да нямаш проблем, а ако и при тях става така, наистина не знам къде може да е проблемът. Аз съм с Real Guitar 2L.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Да.Позна.Същият проблем, само че при мен става винаги когато нтисна струна и то всяка.Сега ще преинсталирам Cubase, и ако не се оправи не знам дали и ма подобен софтуер за custom ритми на акустична китара.Че ще е хубаво и да си намеря същата програма, ама за електрически.имам virual guitarist, но неговите ритми не могат да се редактират.Те са си готови, както знаете с по няколко варианта.

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама на абсолютно всички видове симулации ли прави този проблем ? Едва ли проблемът е в Cubase, по-скоро е в самата Real Guitar, защото и аз имам подобен проблем с 12-струнната, но другите са си ОК. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами.Аз оспях само Real Guitar да инсталирам .Другата Real Strat аже не иска да се инсталира.Като я инсталирам не може Cubase да намери плъгина или не знам.Не я хваща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не, нямам предвид това. Имам предвид симулацията на инструмент. В Real Guitar освен 12-струнна има и стандартна 6-струнна с метални струни (с перце и с пръсти), както и с найлонови струни (отново има опции за симулация на свирене с перце или с пръсти). При тях прави ли този проблем ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.