salt Публикувано Юни 9, 2008 Share Публикувано Юни 9, 2008 Изтеглих около 3 версии на програмата и не работят в смисъл че като си свиря някой акорд да кажем D на първа октава със синтезатора и задържа тона и натисна ре с октава над или под него, програмата забива и започва да бучи -издава бръмчащ звук.Не мога да не натискам тоновете в октава, защото всъщност така софтуера разбира дали искам да симулирам свирене надолу с перцето или нагоре.Някой ако е работил да помогне, моля.Или да даде линк с работеща версия(да пише лично съобщение).Чудя се дали някой е подкарвал програмата или проблема е само при мен? Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 10, 2008 Автор Share Отговорено Юни 10, 2008 (Редактирано) Някой ще се сети ли да пише? Echo.... Редактирано Юни 10, 2008 от salt Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 12, 2008 Автор Share Отговорено Юни 12, 2008 Някой ще се сети ли да пише?Echo.... Някой ще ми обърне и винмание, моля? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 12, 2008 Share Отговорено Юни 12, 2008 незнам пич, аз нямам такъв проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 13, 2008 Автор Share Отговорено Юни 13, 2008 (Редактирано) незнам пич, аз нямам такъв проблем. С коя версия си? Редактирано Юни 13, 2008 от salt Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 MusicLab RealGutar 2.0 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 13, 2008 Share Отговорено Юни 13, 2008 Нека позная, използваш симулация на 12 струнна китара, нали ? При мен 12-струнната също бучи гадно понякога при смяна на акорд. Пробвай другите симулации, може там да нямаш проблем, а ако и при тях става така, наистина не знам къде може да е проблемът. Аз съм с Real Guitar 2L. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 16, 2008 Автор Share Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) Да.Позна.Същият проблем, само че при мен става винаги когато нтисна струна и то всяка.Сега ще преинсталирам Cubase, и ако не се оправи не знам дали и ма подобен софтуер за custom ритми на акустична китара.Че ще е хубаво и да си намеря същата програма, ама за електрически.имам virual guitarist, но неговите ритми не могат да се редактират.Те са си готови, както знаете с по няколко варианта. Редактирано Юни 16, 2008 от salt Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 MusicLab Real Strat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 16, 2008 Share Отговорено Юни 16, 2008 Пробвай също и с LPC Clean and Distortion Guitar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 16, 2008 Автор Share Отговорено Юни 16, 2008 Благодаря.Ще порбвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 17, 2008 Share Отговорено Юни 17, 2008 Ама на абсолютно всички видове симулации ли прави този проблем ? Едва ли проблемът е в Cubase, по-скоро е в самата Real Guitar, защото и аз имам подобен проблем с 12-струнната, но другите са си ОК. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Юни 18, 2008 Автор Share Отговорено Юни 18, 2008 Ами.Аз оспях само Real Guitar да инсталирам .Другата Real Strat аже не иска да се инсталира.Като я инсталирам не може Cubase да намери плъгина или не знам.Не я хваща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 18, 2008 Share Отговорено Юни 18, 2008 Не не, нямам предвид това. Имам предвид симулацията на инструмент. В Real Guitar освен 12-струнна има и стандартна 6-струнна с метални струни (с перце и с пръсти), както и с найлонови струни (отново има опции за симулация на свирене с перце или с пръсти). При тях прави ли този проблем ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gggttt Отговорено Юни 19, 2008 Share Отговорено Юни 19, 2008 имам RealGuitar 2.1 RealStrat 1.0 Guitar Rig 3.0.1.4 AmpliTube 2.1.2 AmpliTube JimiHendrix 1.0.1 Amplitube Live 2.0.2 Amplitube Metal 1.0.1 Amplitube X-Gear 1.2.1 всичко работи искаш ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts