SlipFly Публикувано Юли 26, 2005 Публикувано Юли 26, 2005 здрасти на всички . искам да питам някой дали е свирил на тази китара ?и дали става горе долу .Видях я вчера в един магазин в Пловдив за 300 лева изглежда добре стои ми добре в рацете...състейн - да.Но се пак нещо май и липсва. Ето тук намерих някаж линк ; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...226875&tc=photo Мерси Цитирай
solo5 Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 добре изглежда ако ти е удобна взимай, пък като ти порастнат претенциите ще си купиш друга след 2-3 години Цитирай
Burton Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Само внимавай, огледай я добре, прослушай я внимателно и така...със Stagg трябва да се внимава Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Абсолютно дърво е! По-добре се огледай за един Washburn от евтините серии.А между другото B.C.Rich от Bronze серията не струва много повече... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Свирил съм със Stagg. Наистина не стават. Истината, поне за мен е в Jackson Освен това в Пловдив вече трябва до има B.C. Rich. Доколкото знам Филибе Мюзик Сентър от април са дистрибутори на тези китари. Ако искаш ще ти дам мейл или телефон на Ванко Филибето да говориш с него. Цитирай
Armaggideon Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Stagg наистина са малко като издялани с теслата За малък бюджет смятам, че Squier са прилични, някои от тях дори доста изгодни за цената си Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Свирил съм със Stagg. Наистина не стават. Истината, поне за мен е в Jackson Освен това в Пловдив вече трябва до има B.C. Rich. Доколкото знам Филибе Мюзик Сентър от април са дистрибутори на тези китари. Ако искаш ще ти дам мейл или телефон на Ванко Филибето да говориш с него. Определено мисля, че поне акустичните китари на Stagg, които са ми попадали са перфектни. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Свирил съм със Stagg. Наистина не стават. Истината, поне за мен е в Jackson Освен това в Пловдив вече трябва до има B.C. Rich. Доколкото знам Филибе Мюзик Сентър от април са дистрибутори на тези китари. Ако искаш ще ти дам мейл или телефон на Ванко Филибето да говориш с него. Определено мисля, че поне акустичните китари на Stagg, които са ми попадали са перфектни. и аз така :hello: Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 човек тоя Stagg за нищо не става един познат има такава китара и е жив ташак... Цитирай
solo5 Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 (Редактирано) човек тоя Stagg за нищо не става един познат има такава китара и е жив ташак... обясни ми какво значи тази китара е жив ташак, че нещо не сгрявам навремето имах Кремона от Казанлък (т.н. Крава), сега имам нисък клас Washburn и от двете съм много доволен Какво трябва да е толкоз различното на една китара, че да не е жив ташак. (макар да се досещам какво ще кажеш, ама в тоя диапазон до 300лв има ли разлика) Редактирано Юли 26, 2005 от solo5 Цитирай
Telerig Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Според мен акустичните на стаг стават добри са, ама електрическите не са добри...поне тия които съм пробвал по магазините де може да има изключения. Цитирай
wessy Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 китарата изглежда УЧУДВАЩО добре не че си падам по изчанчени форми но все пак докарва ако не си с много високи претенций 300 кинта са добри за тая китара. по добре от някъф смешен страт за 300 кинта. щот скуаиърите хич не радват(поне мен) само шоумастър е готин Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 човек тоя Stagg за нищо не става един познат има такава китара и е жив ташак... обясни ми какво значи тази китара е жив ташак, че нещо не сгрявам навремето имах Кремона от Казанлък (т.н. Крава), сега имам нисък клас Washburn и от двете съм много доволен Какво трябва да е толкоз различното на една китара, че да не е жив ташак. (макар да се досещам какво ще кажеш, ама в тоя диапазон до 300лв има ли разлика) ми тука Пловдив в един магазин пробвах същатата китара н е ми допадна звука и грифа ми беше краино неудобен неколко дена след това е взе един познат и сега го е яд че е купил... Цитирай
Burton Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 човек тоя Stagg за нищо не става един познат има такава китара и е жив ташак... обясни ми какво значи тази китара е жив ташак, че нещо не сгрявам Ми аз в такива моменти например се сещам за един тип, който си взе бас stagg, дето изглеждаше супер, но след един месец грифа му беше на вълнички, задния адаптор беше изгърмял, а потенциометрите не бачкаха...наложи се смяна и на trust-rod-a...та така..stagg могат да бъдат много прецакани инструменти! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 човек тоя Stagg за нищо не става един познат има такава китара и е жив ташак... обясни ми какво значи тази китара е жив ташак, че нещо не сгрявам Ми аз в такива моменти например се сещам за един тип, който си взе бас stagg, дето изглеждаше супер, но след един месец грифа му беше на вълнички, задния адаптор беше изгърмял, а потенциометрите не бачкаха...наложи се смяна и на trust-rod-a...та така..stagg могат да бъдат много прецакани инструменти! то като стариградска лакардия тва бе Цитирай
Recommended Posts