fLiSk Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Хйевий мийетъл с подфърганье и подпръцкванье ! Хахах, ей момци много добро избухване за пореден път. Ама то като се знае кои са в групата, как да не е Ще се видим на Уембли живот и здраве Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Маа' му стара, не слушам такава музика по принцип, ама тоя клип го гледам за n-ти път и ми стои като едно от малкото неща из форума, направени "като за първо и за последно"! Жес-то-ко! Компактно, семпло и точно съчетание между музика и видео, И НЕ ОМРЪЗВА! Евала! *** Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777 Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) Ако бяхте платили на някой "професионалист", нямаше да стане толкова добра продукция. Всъщност всички са професионалисти в областта на аудио видео продукцията, което обяснява качеството на продукта. НО!!! Първо е самата идея, че трябва да правиш нещата по максимално добрия начин, а и Ненад снима яко. Т'ва е всичко. едит Прочее евала и на Нуфри за кът-а, но от тази посока не съм изненадан. Надявам се повечето хора тук са гледали и други негови работи. Редактирано Ноември 1, 2008 от RockoBG Цитирай
milenski251 Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 Thanks again за добрите думи. На 15 ноември ще ударим за първи път на живо във Fans. В комплект с Daily Noise Club. Който иска да заповяда. Цитирай
Monolith Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Заснемане, качество, композиция - 6 (от 6 възможни) Идея - 0 (или хайде 1, че поне не е черен екран) Музика - 4 Вокали - 3 Като цяло: (6+1+4+3): 4 = 3,5 (от 6 възможни), което е почти добре Цитирай
shompul Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Заснемане, качество, композиция - 6 (от 6 възможни)Идея - 0 (или хайде 1, че поне не е черен екран) Музика - 4 Вокали - 3 Като цяло: (6+1+4+3): 4 = 3,5 (от 6 възможни), което е почти добре ти си от журито на "Бургас и Морето" , нали? Цитирай
Monolith Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 ^ Не бих казал, щото журито си е жури, а аз дадох личната си оценка след преценка. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 ^ Не бих казал, щото журито си е жури, а аз дадох личната си оценка след преценка. Перфектно си е! Черно-бялото решение и това, че при монтажа не сте се изкушили към рязка смяна на кадри и перспектива, му придава много характерна... флуидност и цялост. Цветът би го разкъсал. Така стои като направено "на един дъх" и е много въздействащо! Е, Оценителят по 6-балната система... сигурно е способен на по-качествени неща. Цитирай
Monolith Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Сигурно... Все пак дори и така заснето заради това да има клип (ясно е, че не се разполага с какъвто и да било бюджет), кадрите са направени добре. А предвид бюджета, даже отлично! На мен ми хареса клишето с "изригването" от устата на барабниста. Ефектно е, но не е нещо непознато. Цвят (черното, бялото, сивата гама също са цветове), филтри - добре. като цялостната ми оценка - добър. Цитирай
Mayvena Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 За мен е страхотно - и парчето, и клипа ме кефят на макс. Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Разбира се,направо смазва! :) Супер яко!Прилича на доста мои любими неща,като Black Label Society,Down,Pantera,a Нуфри доста ми напомня на вокала на Godsmack!Къртят мивки ,махат плочки и трошат кокали!!! Цитирай
milenski251 Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Някой от вас беше ли на първия ни лайв на Bastardolomey във Fans? Нека пише какво мисли за сета. Цитирай
zwero Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Mного яко парче.Страшен вокал.Да очакваме ли албум? Цитирай
Recommended Posts