Mapu0 Публикувано Юни 8, 2008 Публикувано Юни 8, 2008 Paganini Caprice No.24 някой може ли да ми намери ноти за каприза на паганини за тромпет!Много ще съм ви благодарен Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 (Редактирано) Марио, Предполагам, че си гледал клипа на Алисън Балсъм...Не вярвам някой в БГ да има тази адаптация, освен това не е за всекиго. Не познавам тромпетист в БГ, който може да се справи добре с това. В адаптацията на Алисън някой от вариациите са разместени и мисля, че има една, която е премхната. Ти можеш да направиш своя адаптация, като ползваш оригинала. Оригинала е в Ла-минор, Алис го свири в Сол минор на С тромпет. Редактирано Юни 8, 2008 от Schagerl Цитирай
bony Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Е как бе , Българите всичко можем ,и то много по добре от другите(в кръгъ на шегата, разбира се) А може ли линк към въпросния клип, на Алисън! Поздрави Цитирай
luppo3 Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Марио, Предполагам, че си гледал клипа на Алисън Балсъм...Не вярвам някой в БГ да има тази адаптация, освен това не е за всекиго. Не познавам тромпетист в БГ, който може да се справи добре с това. В адаптацията на Алисън някой от вариациите са разместени и мисля, че има една, която е премхната. Ти можеш да направиш своя адаптация, като ползваш оригинала. Оригинала е в Ла-минор, Алис го свири в Сол минор на С тромпет. Хей, трябва да имаш повече вяра в БГ музикантите. Въобще не са (сме) за изхвърляне Всичко се постига с труд. Който казва обратното само се оправдава. Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Разбира се, че може Алисън Балсъм свири Paganini Caprice No.24! Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 (Редактирано) Хей, трябва да имаш повече вяра в БГ музикантите. Въобще не са (сме) за изхвърляне Всичко се постига с труд. Който казва обратното само се оправдава. Вярата е едно, реализма е друго...Има определени инструменти, в които имаме школа с традиции, които наистина са конкурентно на тези в САЩ и западна Европа. Тромпета, за мое съжаление, не е един от тях. Не говоря за единици, а за обща тенденция. Тъжната истина е, че в България НЯМА тромпетова школа...има единици, които се отличават от общото ниво, но както казах, говоря за обща тенденция...а колкото до аранжимента на Алисън, той наистина е доста трудничък. Който може да го изсвири коректно му свалям шапка и има една бира от мен Редактирано Юни 10, 2008 от Schagerl Цитирай
top-dirigent Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Аз го имам същият аранжимент като на клипа на Алисан. Направен е за С тромпет но си е трудничък. Аз го свиря с кларинет и звучи добре. ще го сканирам и ще ти го пратя, но качеството е малко лошо, защото го краднах от един сайт ( беше платен) ама аз му дадох принтскиин и така дай мимейл и ще ти го сканиорам ( само, че няма да е днес) Цитирай
assia Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Paganini Caprice No.24 някой може ли да ми намери ноти за каприза на паганини за тромпет!Много ще съм ви благодарен здравей! Намерих го, но са аранжименти за алт саксофон, за кларинет, за обой, за цигулка, за вилончело и щрайхови дуети..., освен това също за китара, и за пиано и клавирни дуети. Но нищо за тромпет.... ако това ти върши работа, пиши Цитирай
top-dirigent Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Аз го имам за С тромпет и същият аранжимент като на Алисан - който му трябва - да драсне някое лично съобщение с меила си и ще му го пратя ( е .. качеството е малко кофти, ама... аз го свиря от тези ноти без проблем) Цитирай
gumzata Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Аз го имам за С тромпет и същият аранжимент като на Алисан - който му трябва - да драсне някое лично съобщение с меила си и ще му го пратя ( е .. качеството е малко кофти, ама... аз го свиря от тези ноти без проблем) Дай каприза и на мен колега да си премеря силите с Алисън Мерси! gumzata_84@abv.bg Цитирай
Recommended Posts