Necrophagist Публикувано Юни 6, 2008 Публикувано Юни 6, 2008 Мътрва зона чака своя дебют на голяма сцена и може да ви обърне представите за едно великолепно шоу винаги.Песните ще слушате от myspace.com,а записите са правени в домашни условия ето го и него : www.myspace.com/martvazonabg Цитирай
Fenix Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 хах, барабанките в началото на Отровни думи са баш като началото на Under Jolly Roger като на Running Wild. Не го казвам, за да се заяждам, просто ми направи голямо впечатление, щото я свирехме с групата и барабаниста ни започваше така 1:1 Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 6, 2008 Автор Отговорено Юни 6, 2008 явно е съвпадение,щото барабаниста с който измислихме песента едвали ги е чувал Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 явно е съвпадение,щото барабаниста с който измислихме песента едвали ги е чувал Pavlin "Jolly Roger" Peychev - drums(the nickname of this person comes from his favorite song "Under Jolly Roger" by Running Wild) ?!! Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 7, 2008 Автор Отговорено Юни 7, 2008 това явно е цитат от биографията, песента е измисле с марин другия барабанист с който сме свирили,пък и това са електронни барабани и са направени просто ей така за записа.Чакаме барабанист с който да обновим песните защото тия семпли с които свирим са просто колкото да има ритъм и да се получи нещо като музика Това е п.п. Не бих си правил труда да крада от тия хевари,има много по качествена музика за мен за крадене Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Просто забелязах противоречието, затова се обаждам. Моята препоръка е да седнете и да ги поправите тия парчета. Има доста да се доизпипа. Убеден съм, че не е нужно да 'крадете'. Имате потенциал и ще е добре да го използвате в композирането. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 7, 2008 Автор Отговорено Юни 7, 2008 Просто ни требва кадърен барабанист!!!Те парчетата са намясто,свирим ги от години и е нямало проблеми досега поздрави от шумен за всички проявили интерес Цитирай
Recommended Posts