ifuckinhatey0u Публикувано Юни 5, 2008 Публикувано Юни 5, 2008 Здравейте. Казвам се Кирил, на 19 години съм, от град Добрич. Свиря на пиано от 6 годишен, не професионално, с разни прекъсвания през годините.. Пианото го чувствам като нещо голямо за мен и не обичам да спирам.. Харесва ми да свиря за душата ХАХ.. Ориентирал съм се като вид музика най-вече към баладите, Корейските и Японските драми, и евъргрийна. Любимите ми композитори са Бетовен и Шопен, на когото съм абсолютен фен. Пианото ми е Руско - > "Красны октябръ" на 13 години е прибизително и само един път съм го акордирал.. Запазено и изкарва много як звук ; )) Повече за мен - Цитирай
Icarus Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Добре дошъл, и евалата! Добричлии сте пичове Цитирай
savov Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 Здравей! ...Шопен е велик наистина, ала аз немога да го свиря...само слушам! Добре дошъл! Цитирай
ifuckinhatey0u Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 Исках само да добавя едни работи, които забравих от самопредставянето.. Клипчета на живо с мен ; ) И малко снимки, myspace.com/pliushen Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Отдавна не бях писал в този раздел, може би година и много се радвам, че първия новодошъл, когото срещнах е талантлив. Е без повече въведения - добре дошъл и приятно прекарване във форума!!! Цитирай
Lee Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Така сме ние от Добрич- талантливи та свят да ти се завие Цитирай
Recommended Posts