JD Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Led Zeppelin - Thank You, Going to California, Babe I'm Gonna Leave You, Stairway to Heaven, Ramble On, The Rain Song, Gallow's Pole, Bron Yr Aur... Тъкмо за мачкане А после свободна подборка от акустичните сешъни на Stone Temple Pilots, Alice In Chains, Pearl Jam, Chris Cornell... И когато вече всички са смазани - Pink Floyd Цитирай
bulby Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Пробвайте ънплъгда на Алис ин Чейнс... як е За мен пък ънплъгта на Pearl Jam е ънплъгта на ънплъгтите Гледал ли си този на Stone Temple Pilots? Техния ме кефи повече от на Пърл Джем, правят много яки аранжименти на някои парчета, примерно суинг версията на Sex Type Thing ме разцепва Иначе от серията MTV Unplugged, колкото и да съм луд фен на сиатълските банди, лайва на Ерик Клептън си е най- Цитирай
cain Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Черно Фередже- всичко -пиян трезвен все се свири The Animals - House of the rising sun Metallica - Nothing else matters Led Zeppelin - Stairway to heaven Pink floid-Wish you were here Rainbow - Temple of the king Judas Priest-Diamonds and Rust Amorphis-My Kantele(acustic reprise) точно сега се мъча да запомня някакжа версия на classical gas леле а то още колко много има всъщност!! Beatles ,Led Zeppelin,Scorpions,In Flames,Eric Clepton(как му викаха бавната ръка,бавна ама изродска),Mark Knopfler ............ :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: ПРОСТО СА АДСКИ МНОГО Цитирай
badValue Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 .... нищо не видях и за КИС и БилиАйдъл ....... акустичните им концерти са :virtuoz: :virtuoz: :virtuoz: Цитирай
ultramega Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Пробвайте ънплъгда на Алис ин Чейнс... як е За мен пък ънплъгта на Pearl Jam е ънплъгта на ънплъгтите Гледал ли си този на Stone Temple Pilots? Техния ме кефи повече от на Пърл Джем, правят много яки аранжименти на някои парчета, примерно суинг версията на Sex Type Thing ме разцепва Гледал съм го и ми харесва много но Пърл Джем са ми Фейвърит.... Имаше един ънплъгд на Live и той не е за подценяване Цитирай
lyubenski Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Целият концерт на Ерик за MTV ми е любим, но ще изброя няколко парчета: Eric Clapton - Old Love, Layla, Tears In Heaven, Hey Hey, Nobody Knows Me, Alberta, Before You Accuse Me, оф като се замисля след малко ще изброя всичките Оаsis имат много приятни парчета на акустична особено много обичам : Don't Look Back In Anger Pearl Jam - Black Sting - Shape Of My Heart, Extreme - More Than Words, Hendrix - Hey Joe Oт към българските парчета освен всички класики на Щурците, Сигнал, Подуебе Блус Бенд и т.н. много обичам да си дрънкам P.I.F., които също правят страхотен unplugged концерт . Цитирай
gergi_81 Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) Черно Фередже - което и парче от дискографията им да хванеш, все е на китара и все е веселба Eagle Eye Cherry - "Save Tonight" ФСБ - "След 10 години" Сигнал - "Липсваш ми" Сигнал - "Да те жадувам" Helloween - "A tale that wasn't right" Manowar - "Heart of steel" Rainbow - "Can't let you go" Yiannis Bardis - "Ama deis ta paidia" Yiannis Bardis - "Monaxia" Ziyk-Zayk - "Nai-nai" Ziyk-Zayk - "Mauro triantafullo" Eric Clapton - "Layla" The Police - "I'll be missing you" Rammstein - "Seemann" Rammstien - "Ohne dich" Rammstein - "Klavier" Rammstein - "Mutter" Haiducii - "Dragostea din tei" Rod Steward - "Sailing" Азис - "Целувай ме" Despina Vandi - "Ola odigoun se sena" Judas Priest - "Diamonds and rust" (live, unplugged) Celine Dion - "Pour que tu m'aimes encore" Aй стига толкоз засега. EDIT: Прoпуснах да уточня, че тези се кефя да ги свиря, а не да ги слушам. :колега ако ми пратиш акордите на рейнбоу can let you go цена няма да имаш.аз не съм чак такъв слухар и не мога да я хвана много добре тая песен а ми е любима.свиря на ел.китара но си купих скоро една акустична и много се кефя напоследък на акустични версии.много ще съм благодарен ако ми пишеш акордите за акустична версия georgi_indjov@abv.bg Редактирано Юни 12, 2008 от gergi_81 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 ...много обичам да си дрънкам P.I.F., които също правят страхотен unplugged концерт . Де го? Цитирай
Recommended Posts