chris_barnes Публикувано Май 31, 2008 Публикувано Май 31, 2008 Еми саунда не е кой знае кво, щото е 1 микс, не е на тракове, ама по-скоро за идеята http://media.putfile.com/Beatdown-25 Цитирай
yakiya Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 Ето го и първия фен. Само вокла малко сухо ми стои. Искам темпа.Развихрете се! Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 31, 2008 Автор Отговорено Май 31, 2008 еми търсим барабанист, щото човека от записа замина по чужбина да свири...ако се намери някой играч с каси съм яко зарибен да вкараме и нещо в темпо 220 Цитирай
kmfb Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Уха, яко е! Вокала нещо не ми е много ... де да знам, ама нещо не ме кефи, обаче като цяло - Цитирай
serengeti Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Ох напълни ми душичката това медено гласче.... Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 3, 2008 Автор Отговорено Юни 3, 2008 мерси, пак казвам че записа е от репетиция и не е обработван, а иначе китарата направо с драйва от кубето - Маршал валвстейт 80 вата Цитирай
Recommended Posts