Jump to content
Българският форум за музиканти

доста тежък


Recommended Posts

http://www.cmusicforum.com/pi/new/master-171.mp3 първи опит с нов амп (много тежи) сори за неизпипването, то па кога ли съм изпипвал нещо. Ще се радвам на коментари, не съм усилвал много още
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко-много хипнотично..освен това и звук си докарал-заедно с гласа и общия саунд звучи като хитово парче на американска звездна група от ония по-модерните :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

радвам се, че звука ви допада, още не съм опознал стъпалото и малко плахо усилвам, но определено излиза як звук, изключително приятен за ухото. при запис голяма част от него се губи каквото и да слага човек :hysterical: вокалът си е най-зле, требва да се учи, принципно нямам забележки към гиъра, просто не мога да пея, има турен един тюн в ре мажор и то след компресията, че не беше особено слушаемо, даже мога да го сложа и по-компютърно да звучи :girl_cray2: ше станье хит по дъскотеките :girl_witch: и така, отдавна не съм се кефил толкова на китара :wub: и понеже съм в емоция от саунда пускам да ми кажете все пак как звучи :ok: баси, високи записвано е с динамичен, пробах с лентов но излизат много среди, естествено ще пробвам пак скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слуша се с удоволствие, само че завършва малко неочаквано :blush:!

Браво thumbs up! :cheers2:

 

тенкс мменове :cheers: сериозно, наистина се кефя на ампа, той Musicman може и да съжали, че го продаде, аз само съжалявам 4е не мога да бича и на работа и докато спя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ти споменах ама и тук да спомена, че звука е доста, доста кефещ - айде почвай да пускаш парчета, не само проби :cheers::cheers2:

 

А ампа кърти мивки - имал съм възможност да го проверя наживо още в началото на съществуването му - суперб си е ! Както и цялата продукция на Gregg, която съм имал възможност да видя/чуя - най-вече моя амп - хихихихи :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.