marian666 Публикувано Май 29, 2008 Публикувано Май 29, 2008 Пичове,имам Jackson js30.Въпросът ми е:neck-адаптера има по силен сигнал от bridge-адаптера.Нормално ли е или се е прецакало нещо? Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 ами по принцип има значение,но определено трябва да са някаде еднакво поне според мен.Незнам какъф е,но е добре да прегледаш начина по който са свързани+това зависи какъф звук искаш да направиш.Нека има за цел да хваща трептенето на струната до самия фред борд и да омекоти цялата крайна продукция,бриджа хваща заглушаванията и амплитудата на струната при него е по-малка от колкото при нека(зависи и от китарата).Трябва да си инжинер за да можеш да си изчислиш начина на конфигурацията.Така че по-добре се довери на слуха си Успех!!! Цитирай
marian666 Отговорено Май 29, 2008 Автор Отговорено Май 29, 2008 Не е толкова фрапиращо,но се усеща когато ги сменям,особенно когато не ползвам дист Цитирай
inqubus Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Аз съм с активни EMG 60/81. Разликата между нек-а и бридж-а е доста голяма при такава конфигурация, тай че твоите сток адаптори може да са направени по същия начин. Нема да се плашиш Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Просто зависи на какво разтояние са струните от адаптрите, пък и като се замислиш трептенето на струната върху нек-а е доста повече от това при бридж-а ... нормално е да е по-силно Цитирай
marian666 Отговорено Май 31, 2008 Автор Отговорено Май 31, 2008 при мен не е от разстоянието от адаптера.пробвал съм.абе не е страшно.спрях да му обръщам внимание Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Еми и аз с дясното око виждам малко по-светло, от колкото с лявото ама... Не е болка за умиране - при мен бридж адаптора ми е малко по-силен от нека Цитирай
Recommended Posts