jorko_123 Публикувано Май 28, 2008 Публикувано Май 28, 2008 а ве някъде бях гледал програма която забавя темпото на песните на winamp-а и искам да попитам някой сеща ли се и да ми каже коя е или просто някаква подобна че искам да се науча да хващам песните по слух мерсии Цитирай
black_waltz Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 има един плъгин за уинамп-а - 'Pacemaker' той я върши тази работа Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Мен най ме кефи Take It Easy. Има плъзгачи за темпо и питч. Пак е плъгин за УинАмп-а... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Уиндоус медиа плеар си го има по дефолт-ползвай него .Върши същата работа. Цитирай
biri4k0 Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Jet Audio е много добра, пък и бий winamp-a отсякаде Цитирай
lizardman Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Guitar and Drum Trainer 2. Безплатна е. Супер яко програмче, от сума време си го ползвам и ми върши чудесна работа. Програмата я има в емулето, в нета не знам дали още има тая версия, която е последната безплатна. Цитирай
marian666 Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Предлагам ти AtomixMP3.Тя е диджейска програма,но е идеална за това,което искаш ти. Цитирай
SviStyle Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 хаха(нарочно с малки букви) Бате, Вие ще свирите ли или ще се ембете? Ако ще вадиш, вади.Ако не, по-добре заемби. Като ти е стъпил "Слона" на ухото, няма да стане(колкото и да го бавиш)!!!!!!!!!!!! +1 за RockoBG(де да имаше такива джвъчки...!!!!!!!)!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts