progressive Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 малко оф абе не знам ама нещо тази дума клавир ме дразникакто и йоника!синт или пиано или каквото и да е друго.клавирист ми звучи като кавал или нещо подобно..(не че имам против кавалджиите). мен клавир не ме дразни, даже си ме кефи... ама някой като ми каже йоника направо полудявам... Цитирай
Topsun Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 някой като ми каже йоника направо полудявам... именно Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Аууу, да! Йоника е мангасарска дума, ше ме извинявате. Но клавир си има мястото... Пианист ще рече за мене някой, който свири САМО на пиано. Под клавир разбирам орган, пиано, синтезатор... То е ясно, че пианистът може да свири на всичко това, но даил го прави - там в въпросът. That's the difference. Цитирай
Topsun Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 ами то си има дума.не е на български,но пак е по-готина от клавирист.кийбордист ставако ше кажете? Цитирай
progressive Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 (Редактирано) ами то си има дума.не е на български,но пак е по-готина от клавирист.кийбордист ставако ше кажете? кийборд(-ист) си е готино. обаче откривам едно нещо което не ми харесва... :stop: в емотиконите няма нито една с кийборд!!! мисля че трябва да се направи нещо по въпроса... П.П. аз обаче съм си свикнал да казвам клавир(-ист)... Редактирано Август 1, 2005 от progressive Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Клавирист, клавири ми е много приятна дума. Аз пък се стремя да сваля до минимум употребата на чуждици. Кийбордист ми мяза на скейтбордист. На български звучи мегаизчанчено. Имам си език, ползвам си го. Цитирай
Topsun Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 за езика си прав!за това мен като ме питат казвам,че свиря на пиано и на синтезатори,за да излезна от положение Цитирай
skipra Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Бих могла да ти кажа аз как постъпвам (май доста хора преди мен го бяха споменали) - слушаш песента няколко пъти, или поне мястото, което искаш да научиш. След това сядаш пред клавиатурата и дерзаеш. естествено за да пожънеш успех ти е нужен поне малко опит..например няколко години уроци, или поне музикален усет Иначе тои начин би могло да се каже че е и най-приятен, защото след това се чувствашс якаш си постигнал нещо сам Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Е аз не знам какво да добавя.Хората са прави-свирене и слушане...аз от 15 години свиря на пиано, от 5 на клавир и все още имам трудности отвреме-навреме със сваляне на клавири, но колкото повече уча парчета-толкова по-лесно ми е следващия път.А и техника си трябва.Аз поне имам средна техника, и ми е hyper лесно да си хващам технически синтезаторите от песните.Класиката много помага за техника,така че за начинаещите-свирете мнооооого класика и ще видите колко интересен е рок-а... вече почнах да пиша глупости... А по повод на клавири,пиана и тем подобни изрази най-култовият е "Йониката Ямана"!!! Цитирай
Topsun Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 А по повод на клавири,пиана и тем подобни изрази най-култовият е "Йониката Ямана"!!! това съм го чувал на живо Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 Класиката много помага за техника,така че за начинаещите-свирете мнооооого класика и ще видите колко интересен е рок-а...вече почнах да пиша глупости... Абе тая тема от гробището ли я изкопахте? както и да е аз съм започнал с класика - Children Of Bodom, Nightwish... бе както го гледам без да си продължа уроците няма да стигна до далеч Цитирай
Topsun Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 класиката е ясна,но определено не е това което ти си писал малко стандарти посвири и ще преоткриеш света.ето хърбича го чуй как свири и ми кажи,че не те кефи Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 класиката е ясна,но определено не е това което ти си писал малко стандарти посвири и ще преоткриеш света.ето хърбича го чуй как свири и ми кажи,че не те кефи Некъф линк ако има нещо да чуя Цитирай
Recommended Posts