Fenix Публикувано Май 24, 2008 Публикувано Май 24, 2008 Йоу нигас! Много се кефя на тая песничка на Цезар Хуеска (или там както се чете) и се зарбих вчера да я извадя. Йе го на- резултата. Доста импровизация има, щото не съм искал да е 1:1, на места съм и малко извън времето, ма ко да се напраи.... ааа и солото яко се маже, като се чува оригинала отдолу... не е важно Ето го оригинала Ето го и моят кавър Цитирай
Fenix Отговорено Май 24, 2008 Автор Отговорено Май 24, 2008 имах проблеми с видеото и затова ъплоуднах пак. това е верният линк Цитирай
Fenix Отговорено Май 25, 2008 Автор Отговорено Май 25, 2008 Mерси! Радвам се, че кефи, щото се забавлявах докато я свиря Цитирай
ultramega Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 И мен ме изкефи А на тоя Cesar Huesca съм гледал много клипчета , кефи как свири и той. Мислех че прави само кавъри Цитирай
Fenix Отговорено Май 25, 2008 Автор Отговорено Май 25, 2008 Радвам се! А пича иначе много свири и има яки композиции. Ама нещо последната една година нищо ново не е слагал. Сега покрай гитар айдъл прави яко кавър, по requests, за да гласуват за него Като мине, се надявам да пусне нещо ново свое. 10х Цитирай
Icarus Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 Брей, че си зарибен Евалата, много ми хареса - особено това, че не си сядал препотен да вадиш тон по тон всичко дословно! Не че има нещо лошо, напротив, просто такива интерпретации на мен повече ми харесват, а си личи как се кефиш докато свириш! Цитирай
Fenix Отговорено Май 25, 2008 Автор Отговорено Май 25, 2008 Благодаря определено е зарибяваща песничката! иначе има още една дето тъй ме радва да я дрънкам и съм се нацелил в нея - Purely and Simply, на наш съфорумец, ама това ще почака малко.... Цитирай
nip Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 Браво! Много сте яки и двамата! п.с. Този момък Цезар бил "железен". Разцъках малко из тюба... накефих се на Rock And Roll на Led Zepp и версията на SRV на Little Wing, но разбира се и другите видеота са култ! Цитирай
Fenix Отговорено Май 27, 2008 Автор Отговорено Май 27, 2008 Мерси, мерси! Има яки песнички тоя тип. В майспейса му има и една акустична. Цитирай
nip Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 п.с. Поправка - нищо чудно да се окаже, че всъщност е Сезар, а не Цезар, ама не чувам чак толкова испанския и сродните езици... Цитирай
Fenix Отговорено Май 28, 2008 Автор Отговорено Май 28, 2008 ^Да между другото, мисля, че си много прав. Затова винаги се пише, така както се пише на неговия език, че да не ме хванат, че не знам испански Цитирай
stumb Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Винаги когато гледам някое клипче на Cesar Huesca много се зарибявам. Много яка песен, не бях я слушал. Поздравления и за твоя клип, много ме изкефи А'ре стига толкозз, че отивам и аз да къртя китарата. Цитирай
Recommended Posts