KiddRock Публикувано Май 23, 2008 Публикувано Май 23, 2008 (Редактирано) Здравейте. На 18 години съм и съм много навит да се науча да свиря на китара. Но града в който живея е много забутан и никъде не дават уроци за китара Та както и да е. Днес ми подариха една китара, акостична (кухарка, както и казват някои). Та мисълта ми е, ще може ли да ми дадете някакви уроци за начинаещ, ама наистина начинаещ. Честно казано, никога през живота ми не съм свирил на китара.. Благодаря Ви предварително! Редактирано Май 23, 2008 от KiddRock Цитирай
kitaratapesho Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 Здравей! Погледни в раздел китара има тема за начинаещите. А в този раздел (ноти-уроци) има тема за книгите на Юли Марков. Помоли потребителят пуснал темата да ти ги прати и дерзай. Те са точно за начинаещи и са подходящи за акУстична китара. Книгата е с известни парчета от близкото и далечно минало. Успех, Петър Цитирай
forty oz Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 Здравейте. На 18 години съм и съм много навит да се науча да свиря на китара. Но града в който живея е много забутан и никъде не дават уроци за китара Та както и да е. Днес ми подариха една китара, акостична (кухарка, както и казват някои). Та мисълта ми е, ще може ли да ми дадете някакви уроци за начинаещ, ама наистина начинаещ. Честно казано, никога през живота ми не съм свирил на китара.. Благодаря Ви предварително! Здравей! Може би вече си намерил това, което ти трябва, но все пак ето нещо полезно - http://babythomas.name/. Аз също започнах с една такава школа. Само трябва да имаш търпение и желание. Както се пее в една песен - Little by little. Цитирай
RockHeaVeN Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 мен ако питаш - ей това ще ти сварши много добра работа http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=22704 има и само китара for dummies в която се набляга на акустичната китара а най - хубавото е че има компакт диск с упражненията за да чуеш как трябва да звучиш Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Книжките на Юли Марков наистина са много приятни, аз ги харесвам и затова съм ги качил на сайта си, който вече беше линкнат от колегата. Опитай ги, нищо не губиш. Желая ти успех! Цитирай
Recommended Posts