Bassko Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 хахахаах Аз като започнах да свиря............. започнах с класическа китара (още си ходя на уроци, преди 2 месеца направих 2 години) ....та.... аз се запалих да свиря в 9-ти клас (май всички тогава започват)....запалих се по here to stay на korn. и си викам "ААА !т'ва китарата е супер яко нещо" и започнах да ходя на уроци (заедно с още двама които пак се запалиха по сущата песен.) и.... първото несхто което на учих беше korn-blind само основния риф свирихме го супер грешно обаче фразата "ЪЪЪЪЪЪЪЪ копелеее ебаси якото...." я използвахме много и после корн ми писнаха запалих се по баса (на което си свиря и до сега) още ходя на уроци по класическа китара (класиката е добро нещо)........и така......всичко започна на шега........а сега като не свиря 2-3 дни и вече полудявам! но въпреки това миссля че smoke on the water e една от първите песни които всеки захванал се с китарата научава! Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Trilogy на Yngwie беше първото, което се научих да свиря :green: После почнах да дълбая бас-партията на Running Free на Maiden Лоши времена настанаха за риболовците.... Armaggideon изби рибата! Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Като ми го зададат тоя въпрос и аз отговоря "Nothing else matters" и всеки казва "Ми то май това е първото парче на всички", ама то въоъбще не било така май а? (става дума за от край до край) Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Като ми го зададат тоя въпрос и аз отговоря "Nothing else matters" и всеки казва "Ми то май това е първото парче на всички", ама то въоъбще не било така май а? (става дума за от край до край) Ееее аз както споменах по-горе на мен ми беше третото, ама за сметка на това се занимавах с него 2-3 месеца за да започна да го свиря 1 към 1 Цитирай
Guest Psycho Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Kakvo da vi kaja osven tiq ot urocite par4eto koeto za pryv pyt hvanah sam i izsvirih e Black Sabbath - Sweat Leaf, posle Enter Snadman, Nothing-a, Stairway-a, Smoke-a, Unforgiven (bez soloto :think: ) i t.n. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Ееее аз както споменах по-горе на мен ми беше третото, ама за сметка на това се занимавах с него 2-3 месеца за да започна да го свиря 1 към 1 Aз е занимавах с него, доста повече, защото ми беше първо и ми отне някъде към 6-7 месеца за да го правя яко. Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 19, 2004 Автор Отговорено Ноември 19, 2004 Ееее аз както споменах по-горе на мен ми беше третото, ама за сметка на това се занимавах с него 2-3 месеца за да започна да го свиря 1 към 1 Aз е занимавах с него, доста повече, защото ми беше първо и ми отне някъде към 6-7 месеца за да го правя яко. Е да ама аз покрай Fade... и Stairwai... бях качил малко Experiеnce (2-3 нива ) и затова не ми беше нужно толкова време Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Интрото на Fide To Black Цитирай
KOCATA Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Когато брат ми ми връчи за първи път китара, ми я предостави с едни листи с акорди. И аз не знаех как да ги разчитам, та ги учих на обратно и стана една мешаница(ре на на 4, 5 и 6 струна ) Ама първото дето го хванах беше Nirvana - Come As You Are и една част от баса на една песен на едни приятели(BLUE им се викаше групата, ама вече я няма. В Софийски учиха) А после, понеже не свирех сериозно, а на една куха кухарка, хванах най-добре Fоr Whom The Bell Tolls и Seek and Destroy А първото соло беше на Bleeding Me - Metallica. Онова с влаченето по струната(ще ме извинявате за тоя термин) Цитирай
Burton Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 (Редактирано) Първите табс които набарах бяха на About a girl и Nothing else...та с тях си обезчестих кухарката навремето иначе на електрическата май първото което изсвирих беше For whom the bell tolls :think: Редактирано Ноември 27, 2005 от Burton Цитирай
Morello Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Ламята на Черно Фередже - култова песен А другата, когато таз ми омръзнеше беше естествено Stairway to heaven Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Ми първото от край до край с приличен звук беше Nothing Else Matters... Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 интрото на nothing else matters, после fade to black, one, enter sandman, mama said, battery...(става дума само за интротата) няколко седмици по късно spotlight_kid ми показа началото на смоука и вече бях бог Цитирай
pacman Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Аз - такова - за бас де, ама... Най-първото нещо, което засвирих на баса (след до-ре-ми-фа-сол...) беше Broken на Pennywise - тогава слушах е' таки'а неща... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Хм... първото бе едно испанско "Romance del amor" (май така се казваше) Много просто е.....но втората му част е по сложна.....и аз както се сещате знаех само първата После и малко от Nothing Else Matters,Интрото на Smoke on the water..... Цитирай
Recommended Posts