Henderson Отговорено Юли 25, 2005 Отговорено Юли 25, 2005 Според мен ще направиш грешка като си купиш Нова китара! За 500 лв и малко повече търпение може да ти изпадне нещо доста добро! А и определено е по-добре да си купиш стар инструмент, по простата причина че звучи по добре и ще е по евтина! Мисли повече за звука, а не за външния вид! За тази сума можеш да си купи професионален инструмент, а ако си купиш една от твоите предложение след 3-4 годинки ще искаш друга!!! А парите не са толкова малко!!!!!!!! Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 25, 2005 Автор Отговорено Юли 25, 2005 Не съм сигурен обаче дали е с 24 прагчета С 22 е! Henderson може и да си прав до някъде на аз лично не съм фен на копуването на старо. Преди около година толкова злобно се преебах после още един пат и вече не мисля да рискувам! Цитирай
synchu Отговорено Юли 25, 2005 Отговорено Юли 25, 2005 //офф в последните 20-ина поста забелязвам дразнеща тенденция към злоупотреба с "копувам", пише се "купувам". Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 25, 2005 Отговорено Юли 25, 2005 странното е че вече направих тази забележка, но грешката продължава Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 25, 2005 Отговорено Юли 25, 2005 //оффв последните 20-ина поста забелязвам дразнеща тенденция към злоупотреба с "копувам", пише се "купувам". Сори за оффтопика, обаче това ми прилича на случая, в който се майтапехме едно времес въпроса "коплет" или "куплет": "коплет" се пише с О, а "куплет" се пише с У! Иначе забележката ти е много уместна. Цитирай
Kelly Отговорено Юли 25, 2005 Отговорено Юли 25, 2005 Иначе забележката ти е много уместна. че са умесни забележките -така е,ама явно като няма кой да ги види и да си поправи грешките!!! Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Ами чкакам да отида и до Виена и след тва (най-късно 20 ти) ще си взема джаксъна! Цитирай
Recommended Posts