Ники Николов Публикувано Май 22, 2008 Публикувано Май 22, 2008 В последно време съм се запалил на тема истинкси инструменти.Имам Lougne Lizard за Rhodes, NI B4 за орган, Sax Lab за сакс и трумпет ( но не ми харесва много), за пиано ползвам Reason и сега си свалям Broomstick и Trilogy за бас.Но така и не намерих нещо добро за цигулки. Какво ще ми препоръчате? Цитирай
presly Отговорено Май 22, 2008 Отговорено Май 22, 2008 А за сакс и тромпет виж Liquid Instruments. Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 също така на Cakewawk Studio Instruments Цитирай
alexnous Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 В последно време съм се запалил на тема истинкси инструменти.Имам Lougne Lizard за Rhodes, NI B4 за орган, Sax Lab за сакс и трумпет ( но не ми харесва много), за пиано ползвам Reason и сега си свалям Broomstick и Trilogy за бас.Но така и не намерих нещо добро за цигулки.Какво ще ми препоръчате? ...miroslav philharmonic е най-флексибилно което съм срещал,,,,за по-далечен звук опитай edirol orchestral....за солови инструненти - Vienna..... Цитирай
Recommended Posts