martist Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 (Редактирано) Fernandes Ако все още не си решил какво да вземеш моят съвет е (след като видях че си гледал таскама) да не търсиш друго.Направо го взимай.Има страхотни конверттори.Работя в студиото с такова чудо само моделът е различен 1884, но доколкото знам конверторите са същите (Гарантирам че са едни от най добрите.) и фейдърите не са 100мм а 60мм.Само през тоя "пулт" чувам истинския дълбок звук на синтезатора ми.Да не говорим като записваме гласове барабани и т.н.Страхотна машина.Освен това действа и като контролер с кюбейзззз. Та моят съвет...Взимай и няма да съжаляваш!Няма и никаква латенция (закъснение). 0 секунди! Успех Редактирано Юни 2, 2008 от martist Цитирай
presly Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 (Редактирано) но доколкото знам конверторите са същите (Гарантирам че са едни от най добрите.) А да си ги сравнявал ДИРЕКТНО с нещо друго? Например PrizmSound? ADA? Benchmark? Lavry? Щото и аз работя с Таскам - ДМ3200 (който е доста класи над използвания от теб), но гарантирам, че преамповете и AD конверторите на TC са по-добри. За кой ли път призовавам - колеги, пишете само ПРОВЕРЕНИ данни или добавяйте по едно "според мен". Все пак форума го четат и начинаещи, а с подобни изказвания можем само да им навредим. Редактирано Юни 2, 2008 от presly Цитирай
Recommended Posts