circles Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 BAD HABIT: the preparation for the show част от интериора в новото ми студио: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 ^ Относно снимка номер 1 Ко праи Гомез ве?!? Тоя човек го видях миналата година през ваканцията случайно и така и не се чухме Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) Към Ивелин : ЕЕ стига ве! Благородна завист Благодаря за поздравите! Редактирано Януари 22, 2008 от Babyface Bob Цитирай
Topsun Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) тук все още пуша,но вече ги отказах Редактирано Януари 22, 2008 от Topsun Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 ...не знам к'во толкова ме влече тоя bass! Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Всички клавиристи искат да свирят на бас по принцип...личната ми статистика така сочи Цитирай
Icarus Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 ^Този в мойта банда на 'сичко иска да свири, само бас да беше Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Лошото е, че ме влече цялата ритъм-секция! Дори и акорди се научих да дрънкам на КИТАРА (без перо - сега се упражнявам и с него) Редактирано Януари 31, 2008 от Ивелин Цитирай
Infinity Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Ехееееееееееее, к'ва е тая кърпа, бе батка! Я земи се снимай по череп, стига с тия пиратските аксесоари. П.П: Ейй, подстрига си хубавата коса тоя човек - стигаше му чааааааак до гъзъ. П.П.П: И как по дяволите Маркус Милър се е излъгал да се снима с теб??? Редактирано Януари 31, 2008 от Infinity Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Абе мани Маркус...то саксофониста му след джема, на който бяхме, си подари мундщука на Дани (жена ми) и сега само с него свири!... Edit: Ти ако видиш "пиратската" кърпа отзад - ще кажеш, че съм арабин... Редактирано Януари 31, 2008 от Ивелин Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Хахаха, попаднаха ми едни снимки от изминалото лято, правени в легендарната дъскорезница , та рекох да ви сгрея и вас - ей ги на: С флетлес намбър уан (на потника ми пише хеви метъл със сърчице и стрелка, моля) взимампоръчка за песен Оусоу а гитар-плейър съм туу (забележете внимателно екипа): Тука един Скайер жаз-бас у едно убаво кубе (на което Стенли Кларк свири като беше тука): ... и моряк, и метълист съм, баце, праим чудеса, ти при мен ела... Батко Хиубиуи тука свиуи не легендарната китара Жоана (дето продадоха тука една такава за 450 ): Туй е половината от една група, дето иде-е, иде-е-е... А туй е фронтмена само: Цитирай
Denis_S Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) На вашето внимание - група HarDDucK (Аз съм къдравият пич с тъмните очила. ) : Редактирано Февруари 4, 2008 от Denis_S Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Айде и от мен малко Редактирано Февруари 5, 2008 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Всъщност искаме на всичко друго, но не и забутани зад клавир на стойка Барабани най-вече щото може да залъжеш че можеш най-добре. Всички клавиристи искат да свирят на бас по принцип...личната ми статистика така сочи Цитирай
Recommended Posts