Paliev The Butcher Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 SUB-SUB-SUB-SUB-COMMANDANTE BUTCHER Цитирай
Elly Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 (Редактирано) олеле най-накрая се справих с това.... надявам се.... я да видимммм??? УРААААА! Брагодаря на доброто Пиле за съдействието :-) По същество - това е от участието на Response във FANS на 18-01-06 (малко, но от сърце) Редактирано Февруари 9, 2006 от Elly Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 28.01.2006 Сливен. "Джем сеешън" (крайно иронично) клуб Изолатор. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Пак там, колегата Circles, който посъбра очите на публиката Цитирай
eXile Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Дон Корлеоне в скромната си обител: http://img330.imageshack.us/img330/9167/picture028a9ns.jpg И една по-скорошна от свирня в "Гепи" - теле гледа синт и се чуди кво да го праи. Щъркелите, на които стоеше синта са спестени, че съсем на селска дискотека щеше да замяза Цитирай
Bleys Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 снимка 2 снимка 1 Не се заблуждавайте - нито съм от Търново, нито свиря на барабани, но снимките са хубави Цитирай
eXile Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Не знам кво са ме прихванали снимките напоследък, че толку постове един след друг, мъ да има за душманите. А ти мене уважааш ли мъ? Цитирай
cecomeco Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Една снимка дето не ми се скива много физиономията обаче може да забележите обстановката. Цитирай
bradata Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Малииии,ма съм се надрал: Tой се бил надрал!?!?!?!? Това в чашата не е вода! Ето и някои, на които не съм пиян! Цитирай
RockoBG Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Понеже една снимка ми докара нек'ви сантименти и се заиграх със скенера та да и аз да се покажа Вестник "Нов Живот" (кърджалийският орган) 8 март 1995 - майка ми изкупи РП-а На 8 март ни пуснаха като нек'ви секссимволи смеееееех Ето и една читалищна акция с класически модели инструменти Още от историята на Rocko/a - блусарското костюмче мноо ме кефи Oще една читалищна акция с по-малко класическия Пълдин и текста на Параноид-а залепен с дъвка на микрофона И една основна творческа поза (минути за размисъл) И няколко Културни мероприятия От различни места: Последните 2 са от Фенса ама иначе се казваше преди... Та така поиграх си. Не съм се наиграл още ама вече все по малко време ми остава: Аре! Те ма На! Сори за обема ама нещо съм недогледал снощи Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 (Редактирано) Хайде и ние да се покажем...както RockoBG и Росен (DeathZone)..в графата "женен с дете" Купонът е пълен Редактирано Март 8, 2006 от alexthegreat Цитирай
Recommended Posts