Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 Не се лъжеш Там сме от време на време. За сега нямаме уговорка за следващо свирене, ма и летния сезон е повече за фестове, нещо студентски град е пуст напоследък Като се зададе некво свирене ша обадя на всеослушанье :green: Цитирай
adXok Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Благодаря за насоката! Абе... умно момче съм, ма требе да ми се обясни :think: Цитирай
adXok Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Мандалей, аз не рабирам от този вокален стил, но... Няма да крия... не ми харесва! Ама аз съм капка в морето от слушатели, така че ти си си намерил слушателите! "Мечта" доста студийно звучи! И кефи така... звуково! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 21, 2005 Автор Отговорено Юли 21, 2005 adXok, харесва ми, че си откровен, но ще те помоля да се уточниш. Пеенето в трите песни е доста различно едно от друго. Кое по-точно не ти допада? Може би е нещо, върху което бих могъл да поработя. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Integra / Ostanaloto e mal4anie - най якото парче Цитирай
adXok Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 А, да... държа да поясня! Dove Sei - там итлианския е много добър като пеене (като от типичната Сан Ремо школа), и звука разбива... браво, кефеща работа! Другите пеенете не ми харесаха... на "Останалото е мълчание" вокалът ми изглежда твърде тенденциозен, насила, така да се каже! А в поп парчето "Мечта" всичко е твърде стандартно! Не чувам нещо, което да ми повдигне веждичките ей така... да ме втръмяса (диалектна дума, ама описва точно)! Цитирай
adXok Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Извинявайте, но нещо не можах да си асоциирам парчето Gradushka с лейбъла adXok в Gmail-а! Как да го направя... Там е парчето, не и в adXok, а просто в листата си стои, но с начално име моето истинско - Ивайло Найденов (Ivaylo Naydenov). Дайте последни наставления, моля, щото искам да съм изряден в това отношение, за да съм и полезен! :wall: Цитирай
adXok Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Извиках Неволята и го направихме заедно... Както казах... "Умно" момче съм Цитирай
adXok Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Май пак мое да съм объркал нещо та за това ето линк! Дано да работи коректно. http://mail.dir.bg/~adxok/Gradushka.mp3 Иначе в Gmail.com също го ъплоуднах, приятно слушане и коментиране! Цитирай
ronia Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Мерси, че отговори вместо мен, Burton И третата песен е качена вече. Чакам коментари и критики. (Пояснение: Много добре знам за един от многото недостатъци в пеенето си: често затварям крайните гласни в "м", което е недопустимо. Затова съм благодарна всеки път, когато някой ми го напомни. На демотата се чува прекрасно и направо ми иде да си изям ушите! ) Та нали си качваме нещата, за да получаваме съвети от останалите и да се учим един от друг... Да се развиваме, най-общо казано. Слушах няколко пъти "Останалото е мълчание", след като отначало въобще не ми допадна като стил. Ето какво ми прави впечатление: Парчето е много разнообразно и въобще Обаче ми се струва, че се хабиш с тоя стил на пеене. Мое лично мнение е, че можеш още да разнообразиш речетатива. Иначе стои малко сковано. (Може би това е целта и този коментар идва от неразбирането ми за стила. Ако е така - игнор! ) Значи тая дума "останалото" е кофти работа зе пеене. На мен най-много ми харесва, когато я изпяваш съвсем равно, без вътрешна динамика. Понеже има цели 5 срички, може да пробваш по-ранно влизане и на точното време да ти останат само 4, което вече е ритмично. На припевите звучиш почти като Наско от БТР. Това ли целиш? Що не пееш нещо мощно преди задъхването? Така ще се "натегне" още повече този момент. Любимият ми откъс е между 1:55 - 2:18 Всичко това е написано с най-добри чувства и се надявам да представлява някаква различна гледна точка за парчето, за да ти е от полза. Успех! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 22, 2005 Автор Отговорено Юли 22, 2005 qbodp, благодаря за вниманието което си отделила на песента Благодаря и за съветите, които ми даваш. Ще поработя в тази насока.... А относно звученето като Наско... не е умишлено, и други хора са ми казвали, че пеенето ми доста прилича на неговото... опитвам се да избягвам такава прилика, но явно влиянието на Наско е прекалено силно...Всъщност се опитвам да избягвам прилика с когото и да било, но нали знаеш колко е трудно след като отвсякъде чуваш различни певци, неминуемо, без да искаш взимаш по нещо от тях Специално за тази песен, досега припева са го сравнявали със звученето на група "ЕПИЗОД"... Цитирай
adXok Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 Само потребителя RonCarter се произнесе за парчето ми (бас ориентирано) Gradushka... Предполагам, че другите от вас още не са го слушали то gmail-a или от линка, който съм пуснал по-горе! Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 AdXok, за целта си пускаш собствена тема за твоето парче, недей в темите на другите. И там се коментира. Цитирай
adXok Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 E, ако беше така, дали пък не трябваше да е и по радиофонично парчето ми! А аз схванах темата "Ето нещо от мен" като обща за всички! Прощавайте! Цитирай
Recommended Posts