Polyphone Публикувано Май 10, 2008 Публикувано Май 10, 2008 Привет, Записът е кофти, домашен, особено интрото, където не се чува много солцето. Ще се радвам на вашите мнения и критики за мелодията и хармониите. http://media.putfile.com/Oubli пп текстът е за един безднадеждно влюбен в една кака Цитирай
Polyphone Отговорено Май 11, 2008 Автор Отговорено Май 11, 2008 Май никой не ще да слуша балади... Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Май никой не ще да слуша балади... ми не бе, аз чух вчера ама понеже бачках така и не успях да ти напиша вземи малко увеличи нивото, пуснах и помислих че нема нищо записано, после пуснах пак линка и реших да усиля Цитирай
Polyphone Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Май никой не ще да слуша балади... ми не бе, аз чух вчера ама понеже бачках така и не успях да ти напиша вземи малко увеличи нивото, пуснах и помислих че нема нищо записано, после пуснах пак линка и реших да усиля Ето и с малко усилено ниво, но не много, че много шумове има... http://media.putfile.com/Oubli-70 Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 ми готино е, що не инвестираш малко в микрофон и предусилвател Цитирай
Polyphone Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 ми готино е, що не инвестираш малко в микрофон и предусилвател Мерси Да, трябва да си взема някой ден приличен микрофон, то вече срамота толкоз време я карам дилетантската ... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 (Редактирано) Де да разбирах френски... Иначе композицията е много добра! Редактирано Май 12, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 ми черпи една бира и имаш от мен един сносен динамичен подарък, и все пак някакъв предусилвател трябва да си вземеш Цитирай
Polyphone Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 ми черпи една бира и имаш от мен един сносен динамичен подарък, и все пак някакъв предусилвател трябва да си вземеш Ехей, мерси за вниманието, peshoy2k! Но всъщност аз имам и един динамичен, макар и посредствен, микрофон, но нещо не става работата с него. Главният проблем е, че съм технически малограмотен и все нямам време да се ограмотя - срам и резил, то вече синът ми прописа на компа. От настройки софтуерни и хардуерни хабер си нямам, записвам малко слепешката, без въобще да съм наясно с техническата част. Дори понякога се чудя дали всъщност звуковата ми карта не е кофти и от нея да идва кофти звукът.. Цитирай
Polyphone Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Де да разбирах френски... Иначе композицията е много добра! Мерси, Евтиме! Текстът разказва за тъгата на едно момче по несподелената си любов, която за капак го зарязва и той тъгува ли, тъгува.. след което на финала, онази част, която съм отделил като хоралче в края, в нея се пее - убли убли, което ще рече "Забрави, забрави.." Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 (Редактирано) в нея се пее - убли убли, което ще рече "Забрави, забрави.." n`oublier jamais както се пее в друга песен ... не мога да изкажа нищо по отношение на техниката, а и честно казано това слабо би ме заинтригувало. Във всеки случай не се среща често такава чувствителност като нагласа, избор на песен и като изпълнение. Ох, и слава богу, че се среща въобще! Благодаря за това изпълнение! Je ne me sens plus comme une generation perdue. P.S. Не се познаваме - ползвам ник нейм-а на мой приятел за да изразя мнение. ^Това не го писах аз,неам толко акъл Редактирано Май 17, 2008 от Hillbilly Цитирай
RockoBG Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 ^ :thumbs_up: :hysterical: Баси как се опулих на първото изречение! На второто се усетих кой пише..... Цитирай
Polyphone Отговорено Май 17, 2008 Автор Отговорено Май 17, 2008 в нея се пее - убли убли, което ще рече "Забрави, забрави.." n`oublier jamais както се пее в друга песен ... не мога да изкажа нищо по отношение на техниката, а и честно казано това слабо би ме заинтригувало. Във всеки случай не се среща често такава чувствителност като нагласа, избор на песен и като изпълнение. Ох, и слава богу, че се среща въобще! Благодаря за това изпълнение! Je ne me sens plus comme une generation perdue. P.S. Не се познаваме - ползвам ник нейм-а на мой приятел за да изразя мнение. ^Това не го писах аз,неам толко акъл Много ти благодаря за добрите думи! Това само ме поощрява да творя все пвече, поне колкото ми са дадени възможности. А текстът на песента принадлежи на един приятел, който преди време беше лудо влюбен в една мома, но беше подведен и грубо зарязан. Та в тези стихове си е излял неволята си. C'est la vie, on n'y peut rien parfois. Helas! Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 преди време беше лудо влюбен в една мома, но беше подведен и грубо зарязан.нищо ново под слънцето.. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 бива песничката - въпреки че не харесвам Френски Цитирай
Recommended Posts