Evtim Djerekarov Публикувано Юли 19, 2005 Публикувано Юли 19, 2005 Ако е възможно да се уплоаднат, може да напиша поредица от самоучители по музикална теория, така че да са вув форма на уеб страници, а не теми във форума. Цитирай
fracture Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 разискваме подобна тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3780 Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Имам хостинг, видим отвсякъде, ако искаш да ги качиш някъде, няма проблеми, пиши ми РМ. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 Добре, до два-три дни ще напиша поне основите. Кажи ми подробностите и как да ги уплоадна, или да ти ги пратя ти да ги ъплоуднеш? Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 ще ми ги пратиш на мейл, аз ще ги ъплоудна Цитирай
progressive Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ако е възможно да се уплоаднат, може да напиша поредица от самоучители по музикална теория, така че да са вув форма на уеб страници, а не теми във форума. всъщност какво искаш да направиш- да преразкажеш някои учебници накратко, да преведеш книги на БГ или... ? и всъщност за какво точно да се отнасят тези ТУТОРИАЛИ? Цитирай
Recommended Posts