Boyan Отговорено Ноември 16, 2004 Автор Отговорено Ноември 16, 2004 още нещо ся ше ти покажа моя вълна Добре ми изглежда, въпреки, че има голяма разлика в начина, по който се вижда сигналът в едната и в другата програма. Не му харесвам view -то на WaveLab-a, не съм му свикнал, лъже малко ( мое мнение )та не го ползвам много -много. Цитирай
phile Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 The Art Of Mixing е велика, просто! ne e losha malko prekaleno elemntarno sa obiasneni niakoi neshta i se povtaria malko mnojko ama niama losho(v sqshtnost ne mislia che si zaslujava ciala kniga tova koeto kazva i opredeleno si e overpriced za informaciata koiato sqdqrja, no za chovek koito ne se e zanimaval sqs mixing e super).... ama za tova i vqv combinacia sqs drugi ... Btw, Tia skreenshots ne se vijdat izvqn BG taka che moje i tova da e edna ot prichinite da niama mnogo comentari Цитирай
phile Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Mitko, az tvoite ot cmusicforum gi vijdam not tezi ot free-bol ne ama spoko de to mi stana jasno za kakvo stava vqpros.... Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 RMS -7 malej то не че не става но има стандарти за различните стилове.... аз се мъча около -14 -12 или -10 ако е як метал Аз че съм си стъпил на ушите това едно на ръка, и сега като проверих графиката се оказва RMS-a ми е на -8,560 Като гледам тук за какви нива се говори - -12, -10 Горко на шумослушателите ми Иначе аз също изпомпвам вода из кладенците на Уев-лаб, само дето съм хванал едни плъгини - Лауднес максимайзер на Стейнберг, Еквалазера - дефаултния на Уейв Лаб-а иии ... Stereo Enhancera Смях в залата Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Pone za smesvane nqkoi ima li ka4estveni monitori,ne govorq obache za slu6alki. Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 RMS -7 malej то не че не става но има стандарти за различните стилове.... аз се мъча около -14 -12 или -10 ако е як метал Аз че съм си стъпил на ушите това едно на ръка, и сега като проверих графиката се оказва RMS-a ми е на -8,560 Като гледам тук за какви нива се говори - -12, -10 Горко на шумослушателите ми Иначе аз също изпомпвам вода из кладенците на Уев-лаб, само дето съм хванал едни плъгини - Лауднес максимайзер на Стейнберг, Еквалазера - дефаултния на Уейв Лаб-а иии ... Stereo Enhancera Смях в залата Тия плъгини дедо Ной ги е пренесъл със себе си. Не че не стават, но що не вземеш някой от по-новото поколение? Wave? Цитирай
phile Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 dobre de govorite mi za takiva RMS i kakvo se e izpozlvalo po princip, a edin vqpros -- kak ste calibrirani??? shtoto tia povecheto koito po statiite gi pishat tia RMS sa kqm Rp200 ili K-Metering (plius oshte edin ako ne se lqja) ama za tiah si triabva calibracia za da znaesh tia dbFS de fakto na kolko SPL se prevejdat Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 dobre de govorite mi za takiva RMS i kakvo se e izpozlvalo po princip, a edin vqpros -- kak ste calibrirani??? shtoto tia povecheto koito po statiite gi pishat tia RMS sa kqm Rp200 ili K-Metering (plius oshte edin ako ne se lqja) ama za tiah si triabva calibracia za da znaesh tia dbFS de fakto na kolko SPL se prevejdat SPL = sound pressure level? Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 RMS -7 malej то не че не става но има стандарти за различните стилове.... аз се мъча около -14 -12 или -10 ако е як метал Аз че съм си стъпил на ушите това едно на ръка, и сега като проверих графиката се оказва RMS-a ми е на -8,560 Като гледам тук за какви нива се говори - -12, -10 Горко на шумослушателите ми Иначе аз също изпомпвам вода из кладенците на Уев-лаб, само дето съм хванал едни плъгини - Лауднес максимайзер на Стейнберг, Еквалазера - дефаултния на Уейв Лаб-а иии ... Stereo Enhancera Смях в залата Тия плъгини дедо Ной ги е пренесъл със себе си. Не че не стават, но що не вземеш някой от по-новото поколение? Wave? ) Ами няма от де един вид... аз имам някакъв сет WAVES но е версия от преди мммм може би 3 години или нещо такова Пък който няма нет няма и от де да намира...кофти Иначе ще бъда безкрайно благодарен ако дадете имената на подходящи заместители за горепосочените плъгини Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 ... Ами няма от де един вид... аз имам някакъв сет WAVES но е версия от преди мммм може би 3 години или нещо такова Пък който няма нет няма и от де да намира...кофти Иначе ще бъда безкрайно благодарен ако дадете имената на подходящи заместители за горепосочените плъгини Ако си от С-я обади се по ICQ-to, ако не си пак се обади, ще уредим нещо! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Nqkoi da znae v BG mastering studio ili pone pre-mastering. Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Nqkoi da znae v BG mastering studio ili pone pre-mastering. В БГ няма човек, който разбира от тази работа! Иначе и аз правя такива работи Цитирай
phile Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 SPL = sound pressure level? ... dam ... sqshtoto Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 ... Ами няма от де един вид... аз имам някакъв сет WAVES но е версия от преди мммм може би 3 години или нещо такова Пък който няма нет няма и от де да намира...кофти Иначе ще бъда безкрайно благодарен ако дадете имената на подходящи заместители за горепосочените плъгини Ако си от С-я обади се по ICQ-to, ако не си пак се обади, ще уредим нещо! Благодаря за подадената ртка (смятай че съм я захапъл над лакътя) ... При първа възможност за ходене до Сф преди това ще направя опит да се свържа Цитирай
Recommended Posts