Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 Налбантов... Асеновград е близо до Плдsmile.gif И с пътя, пак ще ти излезе по евтино от колкото при бат-ти Пламен! ok младеж ти си знаеш Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Налбантов виждал ли си китари които е правил Диката!? Може и да го познаваш! Забравих как му беше сайта с снимките, но като се сетя ще го напиша! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 Налбантов виждал ли си китари които е правил Диката!? Може и да го познаваш! Забравих как му беше сайта с снимките, но като се сетя ще го напиша! Кой набор е тоз мастор? Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 http://www.pbase.com/dikata http://www.pbase.com/dikata1 Пича е към 30 г. незнам точно! От компаният на Кольо Цигулката, Здраво и т.н. Ако се сещаш за група Туик! Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 http://www.pbase.com/dikata_petnoto/petnoto Дано да не се сърдят че има давам снимки, но...Диката е с Баса! Цитирай
Topsun Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 диката е човека!!!не вярвам Burton да ми се разсърди,че пускам снимки на китарата му,която също е направена от диката..цък още китари на диката Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 диката е човека!!!не вярвам Burton да ми се разсърди,че пускам снимки на китарата му,която също е направена от диката..цък още китари на диката ако гледаш вида им... има фажрични по лъскави Цитирай
Topsun Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 ами не знам,ама диката е доста напред с матеряла.и с пламен се познавам и т.н,но това което съм чувал за него не ми е харесвало.знаеш,че не съм китарист,но да ти залепи прагчетата с канакулит...аре бегай...сори,че му правя кофти реклама.наистина пламен е много добър лютиер,но диката определено работи и по-качествено,и по-надъхно,и по-бързои т.н. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) ами не знам,ама диката е доста напред с матеряла.и с пламен се познавам и т.н,но това което съм чувал за него не ми е харесвало.знаеш,че не съм китарист,но да ти залепи прагчетата с канакулит...аре бегай...сори,че му правя кофти реклама.наистина пламен е много добър лютиер,но диката определено работи и по-качествено,и по-надъхно,и по-бързои т.н. хаххах пламен л иги лепи??? хахах абе нешо слуховете по градските вертепи си ги разбрап погрешно Редактирано Юли 19, 2005 от Nalbantov Цитирай
Topsun Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 еми малко чух с ушите си...ама карай.надявам се китарката ти да е добре направена.ако ли не-занеси я при диката да ти я оправи Цитирай
Burton Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 диката е човека!!!не вярвам Burton да ми се разсърди,че пускам снимки на китарата му,която също е направена от диката..цък още китари на диката ако гледаш вида им... има фажрични по лъскави Абе не знам за лъскавото, но изработката на Диката мога с ръка на сърцето да кажа че е перфектна - и като външен вид, и като удобство, и като звук! А за това кой е по-добър, мисля че няма смисъл да спорим. Важното е, че явно в Бг /и в Пловдивския регион най-вече / има наистина много добри майстори. Така че - за тяхно здраве! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 диката е човека!!!не вярвам Burton да ми се разсърди,че пускам снимки на китарата му,която също е направена от диката..цък още китари на диката ако гледаш вида им... има фажрични по лъскави евала! Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ха наздраве за Пловдивските ни ГП-та! Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Абре Пламен е добър но бас който трябваше да направи за 2 или 3 месеца, не си спомням точно, го направи за 1 година и отгоре!!! и съответно цената се попромени малко от началния и вариант!!! Диката е твърде млад и има твърде малко инструмента направени за да го слагаме сред големите майстори! А Иван Вълчинов се занимава от доста време с тази работа и все още никой не ми се е оплакал от него!!! Точка по въпроса!!!! Цитирай
Burton Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Диката е твърде млад и има твърде малко инструмента направени за да го слагаме сред големите майстори! Виж по това може да се поспори... Иначе имам бас на Иван, който той си е правел за него преди време...като цяло наистина съм доволен, с изключение на късата мензура, заради която басите бягат... Но ако живот и здраве някой ден реша да си взема друг бас, определено ще е при Диката...най-малкото при него съм виждал такива изродии, че ум да ти зайде Айде peace и Редактирано Юли 19, 2005 от Burton Цитирай
Recommended Posts