Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Налбантов, сори ама мноо поздрави на Пламен, че си по-близо непремено! Цитирай
Henderson Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Ами определено не става дума за селски пазърлъци! Говоря за това, че освен искузтво това е бизнес! По тази логика пламен може да си те одере без проблеми, а ти му плащай двойно ако искаш! А и това че не можеш да се пазариш с него определено не е плюс! не мислиш ли? peace Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 (Редактирано) Ами определено не става дума за селски пазърлъци! Говоря за това, че освен искузтво това е бизнес! По тази логика пламен може да си те одере без проблеми, а ти му плащай двойно ако искаш!А и това че не можеш да се пазариш с него определено не е плюс! не мислиш ли? peace аве да ти кажа незнам дали ме дере но определено го познавам от времето кагато бях 9 клас и ходих да му досаждам и да мечтая за китара та + или - все тая боли ме фара Ако искааш "еФтина" ръчна китара в турция правят има майстори иди там хем екскурзия ше си сториш :hello: то неможе електрониката да ти срува заедно с хардуера 900 лв а ти да искаш китара с всичко за 1200 лева? за тва има магазини с яки сапове Редактирано Юли 26, 2005 от Nalbantov Цитирай
Henderson Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Аз ти говоря за отношението към клиента!!! :stop: Не става въпрос че диката ще ми направи по-добър инструмент за 2 пъти по-малко пари! Става въпрос че ще се държи коректно с мен и определено няма да го чуя да говори зад гърба на клиентите си и да гледам как 1 седмица не е пипнал един инструмен и после ти изсипва 1000 глупости как си чупил ръцете да го прави! Аз това съм го виждал при Пламен мноооого пъти, защото не 1 и 2 китари ми е "НАПАСВАЛ"! Просто и Диката и Пламен като лютиери са много добри! От там нагоре вече се гледат други неща! А относно турция и "еФтините" китари, аз си имам няколко скъпи! А и на екскурзия не ми се ходи! Ае, и да не забравиш поздрави да му предадеш :hello: peace! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Аз ти говоря за отношението към клиента!!! :stop: Не става въпрос че диката ще ми направи по-добър инструмент за 2 пъти по-малко пари! Става въпрос че ще се държи коректно с мен и определено няма да го чуя да говори зад гърба на клиентите си и да гледам как 1 седмица не е пипнал един инструмен и после ти изсипва 1000 глупости как си чупил ръцете да го прави! Аз това съм го виждал при Пламен мноооого пъти, защото не 1 и 2 китари ми е "НАПАСВАЛ"! Просто и Диката и Пламен като лютиери са много добри! От там нагоре вече се гледат други неща!А относно турция и "еФтините" китари, аз си имам няколко скъпи! А и на екскурзия не ми се ходи! Ае, и да не забравиш поздрави да му предадеш :hello: peace! Ок брато! Споко. Много се стягаш...чупи гипса малко Цитирай
Henderson Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 мнооооо ме радват постовете ти Сори за офтопика (и аз един път да го кажа тва) Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 ето и новите ми позиции пистата е яка Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 (Редактирано) мнооооо ме радват постовете ти Сори за офтопика (и аз един път да го кажа тва) аве яки са нема спор- всичко е интелект и мен ме радва остроумитето ти:wow: и си много добър китарист радвам се че те познавам Редактирано Юли 26, 2005 от Nalbantov Цитирай
Henderson Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Изглеждат много яко!!! Евала на Пламен! Аз пак казвам! Не критикувам лютиерските възможности на Пламен! Говоря за съвсем други неща! :stop: Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Говоря за съвсем други неща! :stop: ае знам аз :wall: ама му прощавам Цитирай
Backoo Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Само проблема е че всеки си казва мнението за някой майстор и си го хвали и сега откъде да знаеш към кого да се обърнеш. Да не говорим, че всички са извън София и трябва специално да се ходи заради това на некви големи пътешествия. Тоз голем град нема ли некой майстор да се намери да му се невиди... Така, че да ме извиняват малко специалистите ама с тия доста глупави спорове кой лютиер е по добър, на никой не помагат. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 Само проблема е че всеки си казва мнението за някой майстор и си го хвали и сега откъде да знаеш към кого да се обърнеш. Да не говорим, че всички са извън София и трябва специално да се ходи заради това на некви големи пътешествия. Тоз голем град нема ли некой майстор да се намери да му се невиди... Така, че да ме извиняват малко специалистите ама с тия доста глупави спорове кой лютиер е по добър, на никой не помагат. гледай снимки де. Пак аз съм с пресни впечатления.... Цитирай
Backoo Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Е аз ги гледах, но мен ме интересува класически майстор, за акустични инструменти, а не за таквиз модерни работи. Така че не се насочих особено Цитирай
Burton Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Пак: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=498 Порови се и в останалата част от раздела за изработване и ремонт на инструменти, ще намериш каквото те интересува! @Nalbantov, те и мойте впечатления са пресни ако става за въпрос Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 @Nalbantov, те и мойте впечатления са пресни ако става за въпрос ok радвам се! Цитирай
Recommended Posts