Fashion Публикувано Май 5, 2008 Share Публикувано Май 5, 2008 Днес ми остана малко време и реших да запиша върху един стар трак на Занев. Само китарите са мое дело и чакам коментари за звука им /не за свиренето ми ,толкова си мога/. Ето тук е . Нищо не е обработвано или мастерирано. Китарата -> процесор -> саунд карта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Май 5, 2008 Share Отговорено Май 5, 2008 Хм ...ESP ! супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2008 Share Отговорено Май 7, 2008 И аз го чух преди малко. В началото се притесних от яловата китарка, добре че после се обади както си трябва! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 'ай честитутка, а процесора що за животно е, много ми харесва как звучи/звучат мръсните. чистата малко ми удря в мозъка, но жицата ооох кеф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Май 8, 2008 Автор Share Отговорено Май 8, 2008 Процесора е VOX Tonelal LE . И в повечето мнения ,които съм прочел в нета преди да си го купя ,пишеше ,че не става за метъл. Сега се мъча да докажа обратното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 8, 2008 Share Отговорено Май 8, 2008 Аз за много краткия си опит с него успях да докарам сносен саунд за метъл, мисля че може да се натамъни и още по добър. Иначе парчето е страхотно Хубаво обажда новата ти китара. А отдавна не бях слушал нещо в което да е замесен Занев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Май 8, 2008 Автор Share Отговорено Май 8, 2008 ^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts