makedonetsa Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Опасявам се , че тези правоъгълни болчета са на Амати ! В такъв случай стандартно ключе не ти върши работа ! Или някъде на старо може да търсиш или клещите ! Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 E наистина, като има клещи за кво ти е търсиш ключове? Цитирай
Traktorist Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Еми как познахте че са амата просто незнам . Май са от стандартните оба4е, не сум сигурен разбира се. Ама не ми пука дали ще ги осера, ще пробвам с клещите Все пак да си купя ключе за 10-15 лева и да не стане ... Цитирай
makedonetsa Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Ако е Амати не е стандартно ключето ! Доверими се ! А с клещите няма нищо сграшно, просто по-внимателно ! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 А на теб какъв ключ за настройване ти трябва двойка или четворка? За настройването да кажа нети трябва задължително тунер знчи един лесен начин : избираш си винт и го завърташ един път, после срещуположния на него винт който се пада и така накръст по посока на часовниковата стрелка гледаш кожата да е равномерно опъната и проверяваш звука да бъде еднакъв във всяка част на кожата. Тва като за първи насоки в настройването. Цитирай
Traktorist Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 (Редактирано) Мерси много на всички . Ще внимавам с клещите обещавам, ако пък нещо осера ще имам повед да ви пиша Редактирано Ноември 13, 2007 от Traktorist Цитирай
aarab Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Може ли да помоля Македонеца да ми прати статията за която става дума по-горе, че четох една на Поромански, но не ми е достатъчно.... Цитирай
makedonetsa Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 Ами статията е във сайта muzikant.org ! На вие съм с компютъра, така че не мога да ти дам линк . Цитирай
aarab Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 Ами статията е във сайта muzikant.org !На вие съм с компютъра, така че не мога да ти дам линк . Благодаря много, намерих я! Цитирай
Traktorist Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 И така всичко е настроено и звучи доста прилично(за амати е просто перфектно). Мога да кажа само на всички млади барабанисти, който не са се сблъсквали с този проблем да се позаинтересуват и да почнат да си настройват барабаните и да си ги стегнат с хубави кожи(как говоря все едно че съм барабанист ) Тва е от мене мерси много за помоща на всички! Поздрави Цитирай
BODOM4o Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 виждам че темата е доста стара ама все пак някой все още може да я поглежда от време на време за това искам да дам един савет ако нямате ключе и незнаете какво точно да си вземете просто сваляте с клещите едно болче и тръгвате да си търсите ключе аз веднъж направих грешката да си настроивам барабаните с клещи и се наложи да сменям болчетата (въпреки че внимавах) Цитирай
pere®™ Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Здравейте! Знаете ли на кои тонове отговарят барабаните? Или, ако не са с тонове как да ги настроим? Благодаря! Цитирай
simon Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Първо трябваше да провериш, има вече доста теми във форума за настройване на барабани. виж тук Цитирай
pere®™ Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Да, сори. Намерих го след като пуснах темата. Благодаря! Цитирай
TINITUS Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Полезно: http://home.earthlink.net/~prof.sound/index.html - Джобна Библия за Настройване на барабани. Цитирай
Recommended Posts