kukls Публикувано Май 1, 2008 Публикувано Май 1, 2008 еййй де'ба мааму пукна ми се един "златен" чинел zildjian A , спукан e в периферията , викам си вместо да го изхвърлям да взема да го смаля като доаметър, спуканото е около 1-1.5см навътре. не съм фен изрезките покрая,около пукнатото,според мен така се разваля повече звука. дайте някакви координати на свестен стругар който ще се заеме с начинанието. ходих сутринта при един пич на петолъчката до новата детска градина в района на пикадили-чаталджа, обаче не се зае да го реже, нямал необходимите резци за камбанен бронз,ала бала. тоалкова ли е трудно да се изреже един чинел. поздрави Цитирай
vihro Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 (Редактирано) Ами трудно е.И аз съм разпитвал за това.Много трудно може да се захване на струга,а има и друг проблем-дори голям струг трудно хваща повече от 14".Дори и да намериш голям струг трябвало да се прави специална матрица с която да се захване за струга,за да не вибрира чинела и да стане точно.Затова хората си режат чинелите с метални триони,така ще изрежеш само ъгълче заедно със спуканата част.Само трябва да намериш края на пукнатината,че понякога е много трудно и затова хората режат с поне няколко милиметра след пукнатината за всеки случай.Ако намалиш диаметъра,според мен точно така ще загубиш звука.Имаше един пич в Сити клуб до морската градина,който така си беше намалил диаметъра на един Пейст и честно казано след като работеше и в чужбина срам и позор,че излизаше на сцена с такъв чинел който биеше на тенекия. Може да има възможност и за рязане с лазер,но за това нямам информация.Айде успех от мен Редактирано Май 1, 2008 от vihro Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 (Редактирано) Има един стругар ,който се намира в един фургон ,точно до пожарната от лявата страна.Кажи му че те праща Красьо от автосервиза на ''Железкова''.Успех ! И......после разправяй кво става. Редактирано Май 1, 2008 от EAmechaniX Цитирай
Recommended Posts