savov Публикувано Април 30, 2008 Публикувано Април 30, 2008 или изобщо за всички тези ТВ реалити музикални формати Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Извинявай, но нищо не разбрах от предложението ти. Това е раздел, в който потребителите дават идеи за подраздели или нови раздели на форума, както и за някои други организационни неща. Твоето писание наистина е много неясно, затова моля с малко повече текст опиши идеята си. Цитирай
Katsko Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Тази тема изначално малко противоречи на правилата на форума. Цитирай
savov Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 Извинявай, но нищо не разбрах от предложението ти. Това е раздел, в който потребителите дават идеи за подраздели или нови раздели на форума, както и за някои други организационни неща. Твоето писание наистина е много неясно, затова моля с малко повече текст опиши идеята си. имеята ми е да има раздел МНЕНИЯ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В MUSICIDOL например фаворити мнения ... или нещо такова ако не Ви харесва-ОК Аз съм от скоро тук и още не знам дали не е предлагано нещо тук но ако не е- според мен това предаване е достатъчно гледано и интересно за обсъждане а може и някой да има свой човек в шоуто и да каже някоя тайна от кухнята Това е! Поздрави! Благодаря за вниманието! Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Това е известно шоу, но идеята на форума не е да се превръща във фенфорум на подобни реалита. Никога не сме спирали участниците в обществото на музикант.орг да отварят тема относно тези предавания в раздел Говорилня. Не смятам, че и занапред ще има ограничение за подобни теми. Няма да има смисъл от създаване на отделен под-форум за чесане на езиците на чатъри. Тук сме да говорим за музиката на съфорумци, за теория и да помогнем на хора, които имат нужда от съвет за нещо свързано с музика. Надявам се, че съм се изказал правилно Цитирай
savov Отговорено Май 1, 2008 Автор Отговорено Май 1, 2008 Повече от ясно! Радвам се че форумът е сериозен. Дано и аз съм полезен с нещо занапред. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Радваме се на споделения и полезен опит на всеки един участник в това музикантско общество! П.П. Моля не цитирай предишните коментари Това е нарушение на правило на форума, което не е сериозно, но е желателно да се спазва от идея за прегледност Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 "ИДиОЛИТЕ" си имат форум дето си пишат глупости .....тука няма нужда от тях. Цитирай
Recommended Posts